Meghirdették az év legrosszabb körforgalma címért zajló versenyt, vármegyénkből is beválogattak egyet

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésbiztonsági Tagozata idén is meghirdette az Év Körforgalma pályázatot. Erre a hírre a Totalcar is meghirdette a saját versenyét, melyben az Év legrosszabb körforgalmát keresik. Nos, a döntősök közé vármegyénkből is beválogattak egyet, méghozzá a szentesi Kossuth utca – Horváth Mihály – József Attila utca kereszteződésében elkészült kettős körforgalmat.

A válogatásban az Év legrosszabb körforgalma címért soproni, váci, balatonfüredi, szentesi, valamint egy Nagyorosziban található körforgalom versenghet.

FELESLEGESEN TÚLBONYOLÍTOTT

A szentesi körforgalomról ezt írták: “Szentes a nyugodtabb vidéki városok közé tartozik, amit Csongrád (vár)megyében találunk. Ha arrafele járunk, akkor rátévedhetünk a Kossuth utca – a Horváth Mihály – József Attila utca kereszteződésében elkészült kettős körforgalomra. Rondának nem ronda, 2018-ban adták át, állapota pedig azóta nem romlott jelentősen (a tavalyi Google StreetView tanúsága szerint). Ezt páran küldtétek, mondván, hogy feleslegesen túlbonyolított. Szakmaiatlan zsűrivel áttekintve tényleg az, egy nagyobb forgalmi dugóból biztosan mégnagyobbat tud alkotni – bár, hogy ez Szentesen mennyire lehet gyakori, azt majd a szentesiek megmondják” – fogalmaztak.

A verseny részleteiről és a szavazásról bővebb infókat a Totalcar oldalán találsz.

Forrás: totalcar.hu

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!