Megmutatta ritkán látott családját Istenes László a születésnapja alkalmából

2 hónapja ezelőtt 25



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Istenes László bár jó pár évtizedet letagadhatna a korából, idén mégis 60 éves lett. A kerek számot pedig nem mással, mint egy hatalmas meglepetés születésnapi bulival ünnepelte meg, családja és barátai körében. Az eseményen mindenki ott volt, aki a műsorvezető szívének kedves, így nem is csoda, hogy a világraszóló ünneplésről jó pár képet is feltöltött a közösségi oldalára. 

Születésnapja alkalmából mutatta meg ritkán látott családját Istenes László

A rajongók pedig rögtön kiszúrták, a nagy csoportkép melletti többi fotón nem mások, mint a Mokka műsorvezetőjének családtagjai láthatóak. És ami igazán ritkaság számba megy, az egyik fotón a négy gyermeke is együtt látható. Benedek, Franciska, Boglárka és Bence elegáns öltözékben, hatalmas mosollyal álltak egymás mellett az ominózus fotón. 

„Életem első meglepetés szülinapi partyja, amiért leírhatatlanul hálás vagyok elsősorban Katának, aki hónapok óta titokban dolgozott azért, hogy örömöt szerezzen nekem, valamint azoknak a Barátaimnak, akiket sikerült odaszerveznie (nem tudom, hogyan csinálta. Tartok tőle, hogy tudja a telefonom kódját ), és azoknak is, akik „igazoltan” voltak távol, de eljuttatták hozzám jókívánságaikat. KÖSZÖNÖM NEKTEK!Feledhetetlen élmény volt.” – írta bejegyzésében.

The post Megmutatta ritkán látott családját Istenes László a születésnapja alkalmából first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!