Megvan, hová tűnik mosás közben a zoknid másik fele

1 óra ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Biztos vagyok abban, hogy mindenkivel előfordult már a kellemetlen eset, amikor mosás után hiába kereste, nem találta valamelyik zoknija párját. Ilyenkor az ember újra belenéz a mosógép dobjába, illetve áttúrja a szennyest, hátha véletlenül csak az egyik felét dobta be, de sajnos gyakran hiába nyomozunk, a zoknink párjának örökre nyoma vész. Most egy TikTok videó sokkolta az emberiséget, ami tökéletes illusztrálja az eltűnő zoknik rejtélyét.

Igen, a mosógéped eszi meg őket!

Adunk egy kis magyarázatot is hozzá az USA Today cikkéből. A felültöltős mosógépekben a zoknik beakadhatnak az agitátor (a mosógép közepén található rúd) alá, vagy a mosótányér (a kád alján lévő központi darab) alá szorulhatnak. Ha pedig túltöltöd a mosógépet, a zoknik a belső és a külső dob közötti résbe préselődhetnek. Ha ez megtörténik, valószínűleg soha többé nem látod viszont őket.

Zokni a mosógépben

“Egy páratlan páros voltunk mi ketten…” (fotó: Getty Images)

Az elöltöltős mosógépeknél egyes zoknik a mosógép szűrőjébe akadnak be. Ha a mosógéped rendelkezik tisztítónyílással, nyisd ki, és nézz utána a zokniknak, mert azt semmiképp sem szeretnéd, hogy a zoknik a vízszivattyúba kerüljenek. Az is előfordulhat, hogy a zoknik az ajtó gumitömítésébe szorulnak. Óvatosan hajtsd vissza, és nézz körül.

Persze az is lehet, hogy kipakolás közben simán csak beejtetted a zoknit a mosógép mögé, szóval a biztonság kedvéért azért oda is érdemes bepillantani.

The post Megvan, hová tűnik mosás közben a zoknid másik fele first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!