Menczer Tamás: Ha azt akarják, hogy beengedjük a migránsokat, mi beengedjük, felrakjuk a buszra és lerakjuk Ursula von der Leyen irodájának bejáratánál őket

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ha az Európai Unió (EU) azt akarja, hogy beengedjük a migránsokat, mi beengedjük, felrakjuk a buszra és lerakjuk Ursula von der Leyen irodájának bejáratánál őket

– jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szombaton a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Menczer Tamás szerint ebben a kérdésben egyáltalán nincs szó jogról hiszen a határt megvédeni kötelező, Magyarország is ezt teszi, amiért politikailag támadják. Azzal, hogy az EU Bírósága úgy döntött, hogy megbünteti az országot a menedékjogi eljárásrendje miatt, politikai döntést hozott – tette hozzá. Hangsúlyozta, a kormányt a magyar emberek érdeke és a magyar emberek biztonsága kötelezi. Elmondta, az országnak volt tranzitzónája a határon, amelyet az EU bezáratott, most pedig már javasol. Hozzátette, az, hogy ez egy zárt tranzitzóna mindig hazugság volt, Szerbia irányába mindig nyitott volt, de később bezáratták.

A kormány azt mondta, hogy a belgrádi nagykövetségen lehet beadni a menekültkérelmet, de az EU azt mondta, ez sem jó; mindenáron azt akarják, hogy engedjük be a migránsokat – emelte ki. Menczer Tamás közölte, ezzel párhuzamosan a magyar kormány kétmilliárd eurót, azaz nyolcszázmilliárd forintot költött eddig arra, hogy megvédjék a határt és ezeket az embereket ne engedjék be az országba.

Hozzátette, „Németországban egy utcabálon leszúrtak egy háromgyerekes anyát és szintén ebben az országban megöltek egy fiatal srácot, a gyanú szerint azért, mert kereszt volt a nyakában.”

A kommunikációs igazgató leszögezte,

mi ezeket az embereket nem akarjuk beengedni, ha ők akarják, mi beengedjük, felrakjuk a buszra és elvisszük ajándékba

The post Menczer Tamás: Ha azt akarják, hogy beengedjük a migránsokat, mi beengedjük, felrakjuk a buszra és lerakjuk Ursula von der Leyen irodájának bejáratánál őket first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!