Most ment a TV-ben, és imádtuk: Kiszel Jennifer a zsűri, és a szegediek szívét is meghódította! (Videó)

2 órája ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kiszel Jennifer, egy 17 éves szegedi lány, meghódította a Megasztár színpadát, és közben elképesztő bátorságról tett tanúbizonyságot. Jenni ugyanis hallássérülten lépett a reflektorfénybe, ám ezt a titkot csak az értékeléskor árulta el a zsűrinek.

A 17 éves Kiszel Jennifer nemcsak tehetségével, hanem történetével is meghódította a Megasztár zsűrijét és a nézőket egyaránt. A szegedi lány kisfilmjében mesélt arról, hogy gyerekkora óta szeret énekelni, de sosem kapott szakmai segítséget. Sőt, még az iskolai énekkarból is kitették, ami miatt éveken át nem mert lépéseket tenni álma, az énekesnői karrier felé. A rengeteg csalódás azonban nem állította meg, sőt, inkább megerősítette abban, hogy megmutassa a világnak, mire képes. Igazi szegedi virtus, nagyon büszkék vagyunk rá!

Az igazi meglepetés akkor érte a zsűrit és a nézőket, amikor az értékelés közben Jennifer elmondta, hogy csak négy hónapja kezdett hallókészüléket használni. Addig, annak ellenére, hogy alig hallotta saját hangját, érzelemből és érzésből tanult meg énekelni.

A produkciója során a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst „Rise Like a Phoenix” című dalával lépett színpadra, és nemcsak a közönséget, hanem a zsűrit is elvarázsolta. A zsűritagok azonban csak az értékelés közben döbbentek rá, hogy Jenni hallássérült, amikor megkérte őket, hogy beszéljenek hangosabban. A versenyző szándékosan nem árulta el korábban a fogyatékosságát, mert nem akarta, hogy ez befolyásolja a zsűri véleményét.

Jennifer története példaértékű, hiszen nemcsak tehetségével, hanem kitartásával és bátorságával is inspirálja a fiatalokat. Nem engedte, hogy a nehézségek megakadályozzák álmai elérésében, és most, hogy továbbjutott a középdöntőbe, egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megvalósítsa álmát: énekesnő legyen. A szegedi lány története reményt adhat mindenkinek, aki valaha is kételkedett saját tehetségében vagy lehetőségeiben.

A történelem során számos nagy művész és előadó szembesült hasonló kihívásokkal, és mégis világszerte ismertté vált. A hallássérülés sokakat érint, de az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már egyre többen tudnak megfelelő segítséget kapni, akár hallókészülékek, akár más technológiai megoldások révén. Jennifer története is azt bizonyítja, hogy a tehetség és az elszántság határtalan.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!