Nagy Ervin elmondta, miért hagyta el annak idején Polyák Lilla

3 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A minap jelent meg a YouTube-on az Utazás a lelked körül új epizódja, melyben Nagy Ervin volt Peller Mariann vendége. A beszélgetés során a műsorvezető arról is kérdezte a színészt, hogy áll az egóval, mire utóbbi a következőket felelte:

Én bizonyos ügyekben narcisztikus voltam a szakmám során nagyon. De nem úgy, hogy »márpedig én jó voltam, és nem igaz, hogy nem voltam jó, mert én jó voltam«. Nem így, hanem abszolút maximalista voltam magammal kapcsolatosan, hogy még mindig nem elég jó, még megint nem találtam ki valami elég jót, ez még nekem nem tetszik, és ezért tűntem nagyon sokszor hisztérikusnak

– magyarázta Nagy, aki úgy véli, főleg főiskolásként volt elviselhetetlen, majd kifejtette, hogyan fogalmazott ezzel kapcsolatban korábban Polyák Lilla, akivel annak idején két évig jártak együtt.

Polyák Lilla ezt egyszer csodálatosan elmondta: »édesem, nem az, hogy nem voltam szerelmes beléd, hanem nem lehetett veled élni. Nem azért hagytalak el, mert nem szerettelek, imádtalak, csak nem lehetett már veled élni, mert elviselhetetlen voltál«. Mert mindent annyira kurvára komolyan vettem, a végtelenségig komolyan. A szakmát, az életet, rá voltam feszülve, olyan maximalista voltam és olyan beképzelt, hogy szerintem mi a szent művészet, és annak hol kell elhelyezkednie. Olyan magasra tettem a saját belső művészeti mércémet, hogy minden ehhez képest semmi volt. Főleg amit mások csináltak, és én is nagyon ritkán tudtam megközelíteni.

A téma kapcsán a színész hozzátette, idővel változott a szemlélete, és bár fájt neki, ha valamiben nem volt sikeres, meglátta a saját korlátjait.

Felnőni emberi dolog. Felnőni, hülyének lenni, beképzeltnek fiatalon, és a csillagokra vadászni és azt a magasságot vágyni, ami elérhetetlen, ez dolga egy fiatal embernek, és mindent egyébként, ami más, ami ennél kevesebb, az ő ideáinál és álmainál, azt pedig fikázni. Mert persze, a belső kép, ami a tökéletességre való törekvés, az ilyenkor az összes többi dolgot degradálja, ami kevesebb

– fogalmazott a műsorban.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Polyák Lilla egyébként 2018-ban azt mondta a Nagy Ervinnel való kapcsolatukról, hogyha a színész feleségül vette volna, szinte biztos megölték volna egymást.

Kapcsolódó
Polyák Lilla: Ha Nagy Ervin feleségül vesz, megöljük egymást
A TV2 műsorában beszélt régi kapcsolatáról a színésznő.

The post Nagy Ervin elmondta, miért hagyta el annak idején Polyák Lilla first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!