Napi cuki: így szurkolt Gulácsi Péternek a két kisfia a stuttgarti stadionban

3 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Igaz, csak 1-0 lett a vége a vasárnapi Skócia-Magyarország EB-meccsnek, mégis hatalmas győzelemként könyvelhetjük el, hiszen továbbjutást érhet a magyar válogatottnak ez az eredmény – ugyanis négy csoportharmadik mehet tovább a következő körbe, és bár most már nem a fiúkon múlik, nagy esélyük van rá, hogy legalább még egy meccset játsszanak. 

A mérkőzés sajnos nem volt drámától mentes, hiszen Varga Barnabás a második félidőben egy ütközést követően a földön maradt: hosszú percekig eszméletlen volt, hordágy, de még defibrillátor is előkerült, ám szerencsére már a pályán magához tért és kommunikált is.

Gulácsi Péter fiai a helyszínen szurkoltak

A magyar szurkolók között ott voltak természetesen a hozzátartozók is. Gulácsi Péter évek óta Németországban focizik, a felesége, Vígh Diána és a két fia is ott él vele. A mérkőzésre ők is kilátogattak, ráadásul nagyobbik fia, Dominik éppen tegnap ünnepelte az ötödik születésnapját – micsoda ajándék volt ez neki!

Micsoda nap, micsoda 5. születésnap! Boldogságos születésnapot a kis csoda manónknak, mindennél jobban szeretünk! Soha rosszabb szülinapot

– írta a bejegyzésben az egykori szépségkirálynő-modell, aki három képet is mellékelt.

Gulácsi Péter

Fotó: Getty Images

The post Napi cuki: így szurkolt Gulácsi Péternek a két kisfia a stuttgarti stadionban first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!