Napi pakk: kúszik vissza a kánikula Szegedre, indul a katonazenekari fesztivál

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Végre itt a péntek, mindjárt kitör a hétvége, s mehetünk a strandra hűsölni. Mert bizony a hőség ma sem hagy alább városunkban, szépen kúszik vissza a kánikula. A jó szegedi programok azért hoznak számunkra egy kis felüdülést: Docpiano Band vár ránk a Napfény Műteremben, és indul a katonazenekari fesztivál is városunkban. Kávé bekészít, meghoztuk a Napi pakkot, hogy jól induljon a reggeled!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Bence, Árven, Farkas, Filip, Fülöp, Kurd, Minerva, Rózabella, Rózamari, Rózsa, Rózsi, Szidi, Szidónia és Zakeus nevű Olvasóinknak.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 240 éve született William Tierney Clark angol mérnök, a budapesti Lánchíd tervezője.
  • 77 éve született Keith Moon, a Who együttes dobosa.
  • 32 éve hunyt el Nemes Nagy Ágnes költő, műfordító, esszéíró.

KÚSZIK VISSZA A KÁNIKULA SZEGEDRE, 34 FOK KÖRÜL LESZ NAPKÖZBEN A HŐMÉRSÉKLET

Pénteken friss lesz a reggel, Szegeden is 13-18 fokig csökkenhet a hőmérséklet. Napközben többnyire derült, napos idő várható. Újra felmelegedés indul, a csúcshőmérséklet 29 és 34 fok között alakul. Nyugaton, északnyugaton feltámadhat a délies szél, városunkban azonban nem kell légmozgásra számítani.

NAPFÉNY MŰTEREM – A DÉLI AJÁNLATBÓL MUTATUNK EGY KÜLÖNLEGES FOGÁST NEKED

A Napfény Műterem új Déli Ajánlata, a töltött husi, valódi ínyenc fogás, ami a klasszikus csirkemellet új szintre emeli. A szaftos csirkemell cheddar sajttal és prosciutto sonkával van töltve, majd aranybarnára sütve, hogy a kívül ropogós, belül omlós textúra minden falatnál elvarázsoljon. Az étel mellé fűszeres steak burgonya és jázmin rizs kerül, melyet friss saláta mix és tartár szósz tesz teljessé, így biztosítva a tökéletes ebédélményt. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500. Fontos: ha helyben fogyasztod el, akkor a mediterrán teraszon vagy a klimatizált exkluzív teremben teheted meg, sőt még egy limonádéra is meghívnak Téged. Jó étvágyat kíván a Szeged365!

DOCPIANO BAND A NAPFÉNY MŰTEREMBEN

Augusztus 23-án, péntek este újra elhozza a varázslatot Szegedre a Docpiano Band a Napfény Műteremben! A „Welcome Home” elnevezésű koncertjük különleges élményt ígér: remek zene, finom vacsora és fantasztikus hangulat vár mindenkit a teraszon. Bár a belépés ingyenes, érdemes asztalt foglalni, hiszen a helyek gyorsan fogynak! Ne maradj le erről az estéről, ami tökéletes lezárása lehet a nyári estéidnek!

INDUL A KATONAZENEKARI FESZTIVÁL SZEGEDEN

Négy együttes részvételével katonazenekari fesztivált rendeznek augusztus 23-án és 24-én Szegeden – közölte Binszki József várospolitikai alpolgármester szerdán. A programokat bemutató sajtótájékoztatón a politikus felidézte, hogy tavaly hatalmas sikerrel szervezték meg az első katonazenekari fesztivált Szegeden.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!