Napi trash: valami nagyon mást árul kocsik helyett a BYD német oldal

2 napja ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Szegedre gyárat építő kínai BYD autógyártó Németországban is szeretne nagyot robbantani, olyannyira, hogy a foci-Eb legnagyobb szponzorai is ők, de egy apró, ám annál fontosabb dologra nem figyeltek időben – vette észre a Focus oldala.

A cég neve, a BYD a Build Your Dreams rövidítése, amit ügyesen ki is használt valaki. Ugyanis ebben a pillanatban is, ha valaki a www.byd.de oldalra kattint, ott bizony a Buy Your Dildo (Vedd meg a dildódat) oldal fogadja kínai autók helyett, egy ígéretes “cumming soon…” felirattal.

MÉLYEN A ZSEBBE KELL NYÚLNI, HA MEG AKARJÁK SZEREZNI A WEBCÍMET

A HVG megjegyzi, hogy elég kínos lehet az autóipari óriásnak, hogy a leginkább kézenfekvő német webcímen valami nagyon mást árulnak. A honlapot egy berlini cég működteti, és egyelőre nem tudni, folynak-e tárgyalások a domain átvételéről. Az feltételezhető, hogy a BYD-nek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni a webcímet. Az autógyártó német oldalának címe egyébként nem nagyon, de mégis más: www.byd.com/de.

SZEGEDEN MÁR ÉPÜL A GYÁR

Mint megírtuk, megérkezett Kínából az első vasúti szállítmány a szeged-kiskundorozsmai PSP Terminalra. A következő három évben legalább négymillió tonna ömlesztett árut kell vasúton Szegedre szállítani, ahol a világ második legnagyobb elektromosautó-gyártója építi fel első európai üzemét. Az intermodális terminálról közvetlenül az építkezés területére szállítják az anyagokat. A BYD elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztik az idén tavasszal elindult intermodális terminált, de elengedhetetlen lesz a magyarországi vasúthálózat fejlesztése is, különben a hazai autó- és akkumulátorgyártás bővülő forgalma a már most is túlzsúfolt közutakra zúdul.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!