„Nincs gólvonal-technológia, a futballvilág szégyene” – kiakadt a Barca kapusa az El Clásico után

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen kifakadt a sajtónak, amiért nem használ a La Liga gólvonal-technológiát.

A német futballista azután beszélt erről, hogy a vasárnapi El Clásicón Lamine Yamal szemfüles pöccintése után Andrij Lunyin vélhetően a gólvonal mögül tenyerelt ki egy labdát. Mivel azonban perdöntő felvételt nem mutattak arról a közvetítés során, hogy áthaladt-e a labda a vonalon,pár perc videózás után 1-1-ről folytatódott a meccs, amit végül a Real Madrid nyert 3-2-re.

Ez a futballvilág szégyene! Nincs gólvonal-technológia, de miért? Egy rakás pénz van az iparágban, de úgy tűnik, mégsem ez a legfontosabb, amire költenék. Ez szégyen

– mondta Ter Stegen a rangadó után.

🚨 Ter Stegen: “It’s a shame for football world”.

“No goal line technology, why? There’s a lot of money into this industry, but apparently not for the most important thing”.

“It’s just a shame”. pic.twitter.com/xcQznjnQau

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 21, 2024

A spanyol bajnokságban egyébként azért nincs jelen ez a technológia, mert a liga elnöke, Javier Tebas túl drágának találta és elmondása szerint csak ritka esetekben van rá szükség. Balszerencséjére a ritka eset ezúttal egy El Clásico volt, amit a világ minden tájáról figyelnek.

The post „Nincs gólvonal-technológia, a futballvilág szégyene” – kiakadt a Barca kapusa az El Clásico után first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!