Ő Kevin, a világ legmagasabb kutyája, akit gyakran lónak néznek, de retteg a porszívóktól

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy iowai család házi kedvencét, Kevint nemrég kiáltották ki a világ legmagasabb kutyájának. A Gunniess világrekorder dán dog azonban nem szállt el magától, sőt, a gazdái szerint sem a hírnevével, sem a nagyságával nincs tisztában, ugyanis mindent szeret megcsinálni, amit kistestű kutyák szoktak.

Kevin amúgy a Reszkessetek betörők! főhőséről kapta a nevét, és egy hároméves gyerek átlagos magasságával bír (1,97 méter). Ez mintegy húsz centivel haladja meg a dán dogok átlagát, ami miatt gyakran nézik kisebb lónak az emberek. Amúgy rendkívül barátságos, még a macskákat is csak tisztességből kergeti meg olykor, de nem bántja őket. Az automata porszívótól viszont szabályosan retteg.

Nem engedi két méternél közelebb jönni, akkor inkább felugrik és elszalad előle

–  mesélte Tracy Wolf, Kevin egyik gazdája, aki azt is megosztotta, hogy a családban jó ideje mondogatták már, hogy az övék a világ legmagasabb kutyája, mielőtt hivatalosan is kiderült, hogy nem csak hazabeszélnek. A dán dogot amúgy vaddisznók becserkészésére tenyésztették, és Kevin szokott is olykor kergetőzni, de azért túlmozgásosnak nem neveznénk: kedvenc elfoglaltsága a kanapén szunyókálás, amit akkora átéléssel végez, hogy alig tudják felébreszteni egy-egy séta előtt.

New world’s tallest dog makes humans look small 👀 pic.twitter.com/aJqSwKP3cK

— Guinness World Records (@GWR) June 13, 2024

The post Ő Kevin, a világ legmagasabb kutyája, akit gyakran lónak néznek, de retteg a porszívóktól first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!