„Olyan gólt kaptunk, ami ezen a szinten elfogadhatatlan” – a budapesti vereség ellenére is elégedett a koszovói kapitány

1 hónap ezelőtt 22



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bár 2-0-s vereséget szenvedett a Puskás Arénában a koszovói válogatott, a csapat német szövetségi kapitánya, Franco Foda összességében elégedett volt azzal, amit játékosaitól látott.

A 60. percig maximálisan elégedett voltam. Az első félidőben nekünk voltak nagy helyzeteink, aztán a másodikban olyan gólt kaptunk, ami ezen a szinten elfogadhatatlan. Volt még 30 percünk, hogy kiegyenlítsünk, de jött a második magyar gól és vége volt a mérkőzésnek.

Elégedett vagyok a játékosaimmal, azokkal is, akik a kispadról szálltak be. De van még hova fejlődnünk. Követte mindenki az utasításokat, amiket adtam, letámadtunk, sok labdát szereztünk, helyzeteket dolgoztunk ki, de olykor könnyen elszórtuk a labdát, mint az első gól előtt. Ezeknek nem szabadna megtörténniük. Meg kell tanulnunk 90 percen át úgy játszani, ahogy most 60 percen át sikerült. Ez kell ahhoz, hogy kijuthassunk valamelyik nagy tornára” – mondta Foda, akinek ez még csak a második mérkőzése volt a koszovói válogatott élén, de a hatása már érződött a csapaton a vereség ellenére is.

Kapcsolódó
Marco Rossi félidőben leordította a magyar válogatott játékosok fejét
A Koszovó elleni találkozó után Szoboszlai Dominik elmondta, mivel viccelődött Kleinheisler László, odaszúrt egy kicsit Lang Ádámnak is. Fény derült arra is, hogyan alakult át a magyar csapat játéka a félidőben és hogyan várja az Eb-t Dibusz Dénes.

The post „Olyan gólt kaptunk, ami ezen a szinten elfogadhatatlan” – a budapesti vereség ellenére is elégedett a koszovói kapitány first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!