Öregedést lassító kezeléseknek vetette alá magát Marsi Anikó

3 órája ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Marsi Anikó mindig is fontosnak tartotta, hogy ne csak mentálisan, hanem fizikailag is megőrizze fittségét. A 49 éves híradós egy öregedést lassító kezelésnek is alávette magát annak érdekében, hogy minél tovább elégedett legyen önmagával. A tükröt ugyanis az egyik legnagyobb ellenségének tartja. 

 Marsi Anikó

Fotó: Marsi Anikó

Marsi Anikó az utóbbi időben több hátulütőjét is észlelte a tévézésnek, ugyanis a külsejét egyre többen bírálták – írta a Blikk. Így hát talán nem is annyira csoda, hogy a Mokkába a Tények híradósát is meginvitálták, hogy fejtse ki véleményét az öregedés kérdésében. 

“Az öregedés jelei először a kézfejen, a nyak- és a dekoltázsrészen, majd az arcon mutatkoznak meg. Hogy mit gondol erről Marsi Anikó és szépségszakértőnk, arról most őket kérdezzük” – kezdte felkonferálni a témát Orosz Barbara, mire Marsi Anikó így reagált:

Jó reggelt, nagyon kedves vagy ezzel a felvezetéssel. Az öregedés jelei… hát, most végül is ki másra gondolhatnánk, mint rám?

– viccelődött a tévés, így Barbara azonnal menteni akarta a menthetőt, kijelentve, hogy a jelenlévőkre nem vonatkoznak a kérdések.

Anikó ezek után kifejtette, hogy természetesen ő maga is foglalkozik ezzel a kérdéssel, így egy kollagénképződést serkentő, öregedést lassító és vitaminokat is tartalmazó kollagénes kezelésnek vetette alá magát.

Nekem nem a tükör az egyetlen ellenségem, elég, ha bekapcsolom a tévét, és viszontlátom magamat

– árulta el.

The post Öregedést lassító kezeléseknek vetette alá magát Marsi Anikó first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!