Új hírek érkeztek Babicsek Bernát tragikus haláláról

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Babicsek Bernát színész-zenész 2021 decemberében, füstmérgezésben hunyt el, 41 éves korában, majd holttestére a szülei találtak rá, solymári lakásán. A Barátok közt színésze és a Paddy and the Rats zenekar tagja talán túlélhette volna a balesetet, ha az áramszünet miatt riasztott járőr az előírásoknak megfelelően jár el – állítják Babicsek szülei.

Miután a rendőrség nem így látta és megszüntette

Új hírek érkeztek Babicsek Bernát tragikus haláláról

a nyomozást, a szülők pót-magánvádas eljárást kezdeményeztek a kivonuló járőr ellen, a Budakörnyéki Járásbíróságon. Az esettel kapcsolatos bírósági tanú-meghallgatások során a házhoz vonuló járőr elmondta, hogy nem érzékelt gyanús jeleket, és nem tapasztalta, hogy valaki életveszélyben lenne – írja a hvg.

A tragédiát az okozta, hogy Babicsek hagymasütés közben elaludt, az olaj kifröccsent, ami füstöt és áramkimaradást okozott a házban.

Az automatikus vészjelzésre

egy biztonsági cég járőre, T. László vonult a helyszínre,

ám ott nem vett észre gyanús körülményt, amiről tájékoztatta a diszpécsert is. A járőr kihallgatása során csak a bírónő és a saját ügyvédje kérdéseire válaszolt, a Babicsek család kérdéseire nem. Elmondta, hogy a házból horkolást hallott, de a nagy sár miatt megközelíthetetlennek gondolta a terepet, ezért nem ment oda a teraszhoz. A diszpécser, mint felettes, ezután elengedte a járőrt a helyszínről.

A diszpécser tanúvallomása szerint nem volt tűzjelző

Babicsek otthonában, ezért arra vonatkozó jelzést nem kaptak, viszont áramszünetre vonatkozó jelzést igen – a műszaki hibára utaló szabotázsjelzés után nem sokkal. Ekkor telefonon próbálták meg felvenni a kapcsolatot a színésszel, aki ekkor már nem válaszolt a hívásokra.

The post Új hírek érkeztek Babicsek Bernát tragikus haláláról first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!