Őrizetbe vették a cégtulajt, aki az indiai vendégmunkását a kórház helyett a lakása elé dobta a levágott karjával együtt

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A rendőrség kedden letartóztatta annak a mezőgazdasági cégnek a tulajdonosát, ami azt a 31 éves indiai mezőgazdasági munkást foglalkoztatta, akit a balesete után a lakása elé dobtak a levágott karjával együtt, írja az ANSA olasz hírügynökség. Antonello Lovatót segítségnyújtás elmulasztásával és emberöléssel gyanúsítják, miután Satnam Singh belehalt a sérüléseibe.

Az ügyészek közleményükben azt állították, hogy a férfi „minden valószínűség szerint megmenekült volna, ha azonnal segítséget nyújtanak neki.

Singh a feleségével együtt dolgozott a Róma alatti Latina település mellett egy dinnyét és cukkinit termesztő gazdaságban, feketén foglalkoztatták. Itt kapta be és vágta le a karját egy csomagológép. A baleset után a férfihoz nem hívták ki a mentőket, ehelyett feltették egy kisbuszra, de ez sem a kórház felé vette az irányt, hanem hazavitték, és a lakása előtt eszméletlenül ledobták a karjával együtt az aszfaltra, majd elhajtottak.

Címlapkép: RICCARDO FABI/NurPhoto via AFP

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!