Pedofilgyanú Lakatos Márk ellen? Nyomoz a rendőrség

3 órája ezelőtt 18



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nyomozást rendelt el Lakatos Márk botrányával kapcsolatban, ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság – értesült a Magyar Nemzet. A stylistról egy intézetis fiú néhány napja Ábrahám Róbert műsorában azt állította, hogy 15 éves korában szexuálisan molesztálta őt.

A fiú arról is beszélt, hogy külön ember volt arra a célra, hogy az árvaházakban felkutassanak fiatal heteroszexuális fiúkat, akik megvásárolhatók homoszexuális együttlétekre. A videóvallomását – egy feljelentés keretében – eljuttatták a Fővárosi Főügyészségnek. Onnan a feljelentést megküldték a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, a BRFK pedig még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

Lakatos Márk egyelőre nem szólalt meg az ügyben. Tegnap kiderült, hogy lemondta programjait, köztük az érdi kultúrházba szervezett Lakatos Márk Show-t és eltűnt, vélhetően külföldre távozott

Ábrahám Róbert egyébként tüntetést szervezett ma 18 órára a Batthyány térre. A Renitens csatorna riportere ott gyülekezik azokkal, akikben felháborodást keltett a videója tartalma, illetve – mint ahogy fogalmazott – a magukat gyermekvédőknek nevező és gyermekvédelmi tüntetést szervező celebritások, színészek viselkedésével egyet nem értő közönséggel.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

The post Pedofilgyanú Lakatos Márk ellen? Nyomoz a rendőrség first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!