Rácz Jenő is kiértékelte Árpa Attila és Bárdosi Sándor meccsét

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Instagram-oldalán mondta el véleményét Rácz Jenő, a tavalyi Sztárbox versenyzője a vasárnapi műsor meccseivel kapcsolatban. Minden találkozóról volt néhány gondolata a séfnek, mint kiderült, a felkészülésben nem műsorvezetőtársát, Sárközi Ákost segítette, hanem Horváth Tamást. Ugyanakkor úgy értékelt, hogy mindketten nagyon jól felkészültek, és okoztak meglepetést egymásnak és a nézőknek is. „Ákos elképesztően nagyot villantott” – mondta Rácz Jenő, hozzátéve, hogy szívvel-lélekkel küzdöttek mindketten. Többen egyébként úgy reagáltak, hogy nem értik az énekes győzelmét, ám mivel Sárközi Ákosra egyszer rá kellett számolni a bírónak, így számára ezen mehetett el a meccs.

Horváth Tomi és Sárközi Ákos is kilehelte a lelkét a ringben

Az est legnagyobb meglepetése volt a Dér Heni–Sápi Vivien összecsapás, ahol mindenki Heni győzelmét várta. Hódi Pamela például azt mondta, „a nagy dolgok csendben történnek”, és valóban nagy dolgot hozott össze Sápi Vivien, amivel alaposan meglepte Henit, és végül meg is nyerte a mérkőzést. Erről az összecsapásról Rácz Jenő azt mondta, 60 kiló felett már a nőknél is keményen durrannak a pofonok.

Sápi Vivien hatalmas meglepetésre megverte Dér Henit

Ám a legérdekesebb véleményt a gálameccsről fogalmazta meg a séf. „A Bárdosi Sanyi–Árpa Attila meccsre inkább nem mondanék semmi, csak annyit, hogy nagyon jó fej volt Sanyi, hogy vigyázott Attilára. Szerintem ez így volt jó, mert ebből azért nagy sérülés alakulhatott volna ki. De ez így volt fair. Attila meg menő volt, meg egyben hülye is, hogy kiállt egy olimpiai bajnok birkózó ellen” – utalt az erőfölény ezek szerint teljesen nyilvánvaló voltára Rácz Jenő.

A gálameccset Bárdosi Sándor nyerte meg, a találkozót Kovács Kokó István vezette

Kiemelt kép és fotók: Trenka Attila/fotocentral.hu

The post Rácz Jenő is kiértékelte Árpa Attila és Bárdosi Sándor meccsét first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!