Rod Stewart párja súlyos szorongásáról vallott: „Úgy éreztem, itt az út vége”

3 hete ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A kiegyensúlyozott, egészségtudatos táplálkozás minden életkorban fontos lenne, de a menopauza idején egyenesen elengedhetetlen, ugyanis valóságos terápiával ér fel a tünetek csökkentésében és a nem kívánatos hízás megelőzésében.

Fogyasszunk teljes értékű gabonaféléket, például bulgurt, kölest, hajdinát, alacsonyabb cukortartalmú gyümölcsöket, és minél több zöldséget – egy-egy étkezésnél az adag fele lehetőleg álljon ebből. Legalább napi 4-5 adagot, összesen nagyjából fél kilót együnk meg belőlük. Pékáruból válasszuk a teljes kiőrlésűt. Mindez mérsékli az energiabevitelt, jobban eltelít, nagyban segíti az emésztést, emellett pedig csökkenti a koleszterinszintet és egyenletessé teszi az inzulinszintet. Kerüljük a zsíros húsokat, felvágottakat, tejtermékeket – váltsuk ki ezeket soványabb megfelelőikkel, és részesítsük előnyben a bőr nélküli szárnyasokat, halat, zsírszegény tejet, sajtot, túrót, kefirt, joghurtot…

A sztárok is megszenvedték

Rod Stewart 53 éves felesége, két kisebbik fia édesanyja, a volt modell, Penny Lancaster (a kiemelt képen) elmesélte: antidepresszánst kezdett szedni a klimax alatt kialakult súlyos szorongása miatt. „Úgy éreztem, megszűnök igazi nőnek lenni, itt az út vége” – vallotta be. De rájött, hogy a tabletták nem jelentenek megoldást, ezért életmódváltással próbált alkalmazkodni a változáshoz.

Naomi Watts 55 évesen is remek formában van (Fotók: Archív)

Egyre több híres nő beszél nyíltan arról, mit élt meg a hormonális változások alatt. Az 55 éves Naomi Watts, aki nemrég Diana hercegné bőrébe bújt, küldetésének érzi, hogy segítsen sorstársainak. A bőr- és hajápolástól a szexuális és alvásproblémákig rengeteg tanáccsal szolgált, sőt külön változókorú nőknek készült termékcsoportot is létrehozott.

Kapható a Story Sztárdiéta különszáma!

Hogyan segít a menopauza-diéta a hőhullámokon, a hízáson? A választ megtalálja a Story Sztárdiéta megjelent különszámában.

Kiemelt kép: Getty Images

The post Rod Stewart párja súlyos szorongásáról vallott: „Úgy éreztem, itt az út vége” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!