Sebestyén Balázs az amerikai elnökjelölti vitáról: Gyerekek, Biden 81 éves, isteni csoda, hogy ezt így lehozta

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Megvolt az első Donald TrumpJoe Biden elnökjelölti vita az Egyesült Államokban, ami az őszi választások előtt alaposan pánikba hozta a demokratákat. Elemzések ugyanis azt mutatják, a vitát ezúttal Trump nyerte, Biden pedig közel sem nézett ki kompetens elnökjelöltnek.

Minderről a Balázsékban is megemlékeztek péntek reggel, Sebestyén Balázs például azt mondta, elképesztő volt látni a két jelöltet vitázni, de nem a jó értelemben.

Hogy is mondjam: egy idős, demens bácsi egy 77 éves nemsokára lehet, börtönbe vonuló másik bácsival vitázott – persze nem fog börtönbe vonulni. Érdekes a dolog. 81 éves a Biden, 77 a Trump. Azon háborognak amerikai közszereplők, hogy nem hiszik el, hogy a golftudásról kell vitatkozni két elnökjelöltnek. (…) Az van, hogy mérték, ki hogy szerepelt, és állítólag 60-40-re Trump nyerte, amire számítani lehetett, viszont négy évvel ezelőtt Biden megnyerte a vitát. Valószínűleg a kognitív képességek azóta sokat romlottak.

A vitáról készült videót elemezve arra jutott Sebestyén, hogy Bident „bekísérték-lekísérték” a pulpitushoz:

Nem is ezzel volt a baj, mert persze, kísérgessék, de a beszédkészség… Láthatóan nagyon sokszor elakadt, baromi hosszú lett a vita, és egyelőre várhatóan Trumpot hozzák ki győztesnek. Nagy a pánik most a demokratáknál.

Sebestyén szerint Trump is összevissza beszélt, és ezt a vitáról szóló elemzések is kiemelték. Bidennel kapcsolatban a műsorvezető még megjegyezte:

Gyerekek, 81 éves, önmagában ha nem is lennének demenciával kapcsolatos problémái, úgyis nehéz összeszedetten jól és flottul… Ahhoz képest, isteni csoda, hogy ezt így lehozta. Láthatóan, amilyen állapotban van, ahogy mozog, ahogy néz.

 

Biden esetleges visszaléptetéséről itt írtunk:

Kapcsolódó
Még vissza lehet léptetni Bident, de ki jöhetne a helyére?
Az elnökjelöltek első vitáján mutatott katasztrofális szereplése miatt rendkívüli módon felerősödtek a Joe Biden visszaléptetését sürgető demokrata párti hangok. De lenne valaki a láthatáron?

The post Sebestyén Balázs az amerikai elnökjelölti vitáról: Gyerekek, Biden 81 éves, isteni csoda, hogy ezt így lehozta first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!