„Sosem mondtam neked, de szeretném, ha tudnád, szeretlek” – megható üzenettel búcsúzott a Real focistája Kroostól

3 hete ezelőtt 34



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Toni Kroos, a Real Madrid klasszisa kedden jelentette be, hogy a nyári Európa-bajnokság után felhagy a profi futballal.

A 34 éves Kroos egyik legnagyobb rajongója csapattársa, Federico Valverde, aki szívhez szóló üzenettel búcsúzott barátjától, egyben mentorától.

„Mikor gyerekek voltunk, mindannyiunknak volt példaképe. Valaki, akit csodáltunk, akit a tévében néztünk, és közben azt mondtuk magunkban, ha felnövök, olyan akarok lenni, mint ő. És élénk képzelőerővel rendelkező gyerekként arról álmodoztunk, hogy az elérhetetlennek tűnő példaképpel focizunk majd egyszer. Ez a srác én voltam. Aki beteljesítette gyerekkori álmát, és azzal játszhatott együtt, akit bálványozott. (…)

Egész nap ezzel a levéllel bíbelődtem, és azt hiszem, sosem mondtam neked, mert nem tudtam, hogy mondhatom-e, de szeretném, ha tudnád: szeretlek, és részben miattad lettem az, aki vagyok

írta Valverde.

A megható sorok mellé egy érzelmes videó is dukált:

The video Fede Valverde posted for Toni Kroos’ retirement made me emotional. 🥲🤍 pic.twitter.com/r8jDXQAVva

— TC (@totalcristiano) May 21, 2024

Nem maradt el Kroos válasza sem: „Drága Fedém! Tudod, milyen fontos vagy nekem, mert játékosként és emberként is szeretlek! Minden megvan benned, hogy a jövőben te legyél ennek a csapatnak a kapitánya. Mindig melletted leszek, és holnap egy másik témáról egyeztetünk majd” – reagált a német középpályás, aki az utolsó tagmondattal arra utalt, hogy várhatóan Valverde örökli majd tőle a 8-as mezt a Realnál.

A madridi csapat a bajnokságot már megnyerte, de akár duplázhat is, hiszen bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, amelyben a Borussia Dortmund lesz az ellenfele június 1-én a londoni Wembley-ben.

The post „Sosem mondtam neked, de szeretném, ha tudnád, szeretlek” – megható üzenettel búcsúzott a Real focistája Kroostól first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!