Stílszerű befejezés: döntetlennel zárta a szezont a Grosics Akadémia!

3 hete ezelőtt 19



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Izgalmas és küzdelmes mérkőzéssel zártuk a Merkantil Bank Liga idei szezonját, ahol a Pécsi MFC otthonában sikerült egy-egyes döntetlent kiharcolnunk. Csapatunk 15 győzelemmel, 15 döntetlennel és 4 vereséggel a negyedik helyen végzett. A mérkőzés során Takács János hosszú idő után ismét kezdőként lépett pályára, míg Tóth Bence betegsége miatt kimaradt. Olvasd el részletes beszámolónkat!

Az idei Merkantil Bank Liga zárófordulójában Pécsett játszottunk, ahol egy kemény és küzdelmes mérkőzésen egy-egyes döntetlennel zártuk a szezont. Takács János több mint egy év után ismét kezdőként lépett pályára, míg Tóth Bence betegsége miatt kimaradt. Palincsár Martin kapott lehetőséget a védelem bal oldalán. A Pécsi MFC egygólos vezetést szerzett a 32. percben, amikor Hudák Martin szabadrúgását Harsányi István juttatta a hálóba.

A szünet után támadásaink veszélyesebbé váltak, különösen a csereként beálló Földi Dominik és Borvető Áron jóvoltából. A 78. percben Palincsár Martin beadását Gajdos Zsolt megcsúsztatta, Borvető Áron pedig bevetődve átemelte a pécsi kapust, ezzel egyenlítve. A hajrában mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést, de végül maradt az egy-egy.

A szezon során 15 győzelmet, 15 döntetlent és 4 vereséget könyvelhettünk el, 60 pontot szerezve a negyedik helyen zártuk a bajnokságot. 

Az NBII-ben stabilan jó helyen az élmezőnyben végzünk évek óta, de egyre többen szeretnének Szegeden első osztályú csapatot látni. Reméljük a következő idényben már sikerül, és végre újra NBI-es csapatunk lesz. 

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!