Szeged365 Family segítsünk! Minden provokálás nélkül harapott a kutya Szegeden, most a sértett a gazdáját keresi

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kedd este a Dugonics téren minden provokálás nélkül megharapta egy fiatal társaság egyik tagját egy amerikai staffordshire terrier. Most a sértett a kutya gazdáját keresi, ugyanis ahhoz, hogy megkaphassa a veszettség elleni védőoltásokat, szükségesek a kutya papírjai, miszerint megvannak -e az oltásai, esetleg veszett-e, írta az egyik felhasználó segítségkérő posztjában a SZEGEDEN láttam és hallottam Facebook csoportban.

Mint az illető mesélte kedd este a Dugonics téren odajött a társaságukhoz egy 30-40 év körüli, magas, szinte kopasz férfi, egy amstaff kutyával. Beszélgetésbe elegyedtek, a férfi, mint kiderült pénzt szeretett volna kérni. Állítása szerint burkoló, de jelenleg nincs munkája, ezért van szüksége az anyagi támogatásra. A poszt írója hozzátette, a srác nagyon normális volt.

A VÉDŐOLTÁSOK MIATT SZERETNÉ MEGTALÁLNI A FÉRFIT

“Mindeközben többen is percekig simogattuk a Nero névre hallgató kutyáját, aki egyszer csak (bármilyen provokálás nélkül), megharapta a kézfejemet. Állítása szerint a kutya be van oltva, ezzel kezdte amikor odajött hozzánk, viszont a nagy ijedtségben elfelejtettük elkérni az elérhetőségét, ami szükséges lenne ahhoz, hogy a kutyát megfigyeljék, és így meg tudjam kapni a veszettség elleni védőoltásokat. Az SBO-n ellátták a sebeimet, viszont a háziorvostól nem kaphatom meg az oltásokat, amíg a kutyáról ki nem derül, hogy veszett-e” – írta a posztoló a Facebook csoportba.

Mint hozzátette, az úriembert már korábban többször is látták a Huszár Mátyás rakparton például, a kutyájának pirosan világító hámja van. Kéri, ha bárki bármilyen információval tudna szolgálni a férfi elérhetőségéről, hollétéről, jelezze. Akár szerkesztőségünk felé is jelezheted Messenger üzenetben, vagy az info@szeged365.hu email címre.

Forrás: SZEGEDEN láttam és hallottam FB

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!