Szelfizés közben lezuhant a szikláról Leblanc Győző 33 évvel fiatalabb partnere

1 nap ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Leblanc Győző 33 évvel fiatalabb partnere, Szeredy Krisztina komoly balesetet szenvedett Olaszországban. Az operettprimadonna egy rossz lépés miatt lezuhant egy szikláról, és olyan szerencsétlenül esett, hogy szilánkosra tört a karja; óriási fájdalmai voltak – írja a Metropol.

 YouTube / Szeredy Krisztina: Csárdáskirálynő: Te, rongyos élet – videó

Leblanc Győző és partnere, Szeredy Krisztina – Forrás: YouTube / Szeredy Krisztina: Csárdáskirálynő: Te, rongyos élet – videó

“Valójában egy szelfibaleset történt. Egy csodálatos sziklát szerettem volna lefotózni, két kézzel tartottam a telefont, és a jobb kép érdekében úgy gondoltam, egyet hátralépek. Egyszer csak eltűnt a lábam alól a talaj, nagyjából egy métert zuhantam. Hogy védjem a készülékemet, a jobb könyökömre estem. A kezem ripityára tört. (…) Azt hittem, hogy el fogok ájulni a fájdalomtól” – mesélte a lapnak Szeredy Krisztina, aki egy 70 centis gipszet kapott Olaszországban, majd a hazaérkezése után megműtötték. Drótokkal és hurkokkal fogták össze a könyökét.

A gipsz ellenére 4 nappal az operáció után már színpadra is állt. “Nem akartam lemondani” – indokolta a művésznő, hozzáfűzve: egyre jobban érti magát. Bízik abban, hogy a következő röntgen jó eredményt mutat, ezt követően pedig már elkezdheti a gyógytornát.

The post Szelfizés közben lezuhant a szikláról Leblanc Győző 33 évvel fiatalabb partnere first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!