„Szemét, hülye, csöves banda” – szakadt ki a hegyvidéki képviselőből, amikor az MKKP-t szidta Pokorninak

3 hónapja ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bekapcsolva maradt Pokorni Zoltán mikrofonja a testületi ülés szünetében is, emiatt hallani lehetett, hogy a hegyvidéki volt MSZP-s képviselő, Vincze Géza a szünetben odament pokornihoz, és feltehetően MKKP-ra utalva azt mondta: „Szemét, hülye, csöves banda”. Pokorni erre azt reagálta: „Nyugi, nyugi, ne húzd fel magad”, de Vincze folytatta és azt mondta: „Én voltam már egy-két helyen, arab országokban, ott se volt ekkora hülyeség”. Pokorni reakciója erre az volt: „Ne bántsd az arabokat”.

A Telex szemléje szerint Vincze haragját az válthatta ki, hogy a leköszönő fideszes polgármester, vagyis Pokorni azért rendelt el szünetet, mert a most megválasztott MKKP-s polgármester, Kovács Gergely nem volt ott a következő testület által végrehajtandó „Egészséges utcák” projekt bemutatásánál.

Pokorni egyébként azért hívta össze ezt az ülést, hogy – ahogy azt június 24-én Kovács Gergely írta Facebook-posztjában – „megszavazzák még gyorsan a számunkra legfontosabb döntéseket”. Kovács Gergely hétfői bejegyzése szerint még „módosítják az építési szabályzatot, hogy Tiborcz István megépíthesse az irodaházát a Mártonhegyi úton”, „megszüntetnek négy hivatali pozíciót, hogy osztogathassák még a megfelelő végkielégítéseket”, illetve „elvonják október 1-től az új polgármester összes jogkörét, amit csak tudnak”.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!