Szerelmes lépések – Szerelmi horoszkóp 2024. április 27-28.

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Öröm, vidámság és felszabadultság várhat a hétvégén. Vasárnap délután azért fújj egy kis visszavonulót és koncentrálj kicsit a jövő tervezésére és átgondolására. Fontos, hogy párodra is figyelj, ne csak magaddal legyél elfoglalva. Ne dönts azonnal, várd meg a vasárnap estét, ha elhatározásra kell jutnod.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vidámság és jókedv várhat hétvégén, ne légy rest megmozdulni, felpattanni a kanapéról és mozgásba lendülni. Különösen a szombat lenne a napja a pörgős programoknak, kövesd kedvesedet, bármilyen extra ötlete támad. Vasárnap már helye lehet annak is, hogy átgondoltan készültök fel a jövő hét kihívásaira.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pörgősen és tüzesen indulhat a hétvége. Arra ügyelj, nehogy túllicitáld és ezzel lenyomd kedvesedet. Ne csak a tervezésnél, hanem a döntésnél is vedd figyelembe a véleményét. Öröm és derű kísérhet benneteket.

Két cica sétál összebújva

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vesd bele magad az aktivitásba, különösen szombaton és vond be kedvesedet is. Lehet, hogy nehéz elkezdeni, de utána érezni fogod, hogy a heti stressz szinte leolvad rólad. Így egy aktuális érzelmi ugrás vagy döntés is könnyebben fog menni. A jövő a kezetekben van, de persze tenned is kell érte.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Igazi tüzes hétvége jöhet számodra, gyújtsd fel kedvesedet is. Arra viszont nagyon ügyelj, hogy ne ragadj le a külsőségeknél, bármennyire vonzóvá tehet is egy csodás csokor vagy menő vacsora. Vasárnap délután engedd, hogy lelassuljatok és koncentráld figyelmedet közös dolgaitok tervezésére.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Használd ki a hétvégi lendületet, tedd egy kicsit félre óvatosságodat. Minél aktívabb vagy és mersz kezdeményezni, annál erőteljesebb hatást érhetsz el párodnál. Ugyanakkor óvakodj attól, hogy mindent elvégezz helyette, a túlzott pátyolgatás ellentétes hatást is kiválthat, mint amit szeretnél.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes, flörtölős, vidám hétvége köszönthet rád, ne rontsd ezt el fölösleges aggodalmakkal. Egyszerűen csak élvezd az együttlétet kedveseddel, ne támassz túlzott elvárásokat. Ha pedig most nem lehettek együtt, légy türelmes, a várakozás csak fokozza a vágyat…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy érzelmi korlátokba vagy blokkokba botlasz kapcsolatodban. Maradj reményteli és bizakodó, nem kell most rögtön kitalálnod, illetve kitalálnotok a megoldást. Szerelmetek, bizalmatok egymás iránt megadja majd a választ és a közös útirányt.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat lesz a te napod, lepd meg párodat egy különleges programmal. Vedd rá, hogy pattanjon fel a kanapéról, mozduljatok ki, vessétek bele magatokat az aktivitásba. Most még magadhoz képest is elragadóbb és vonzóbb lehetsz, csak arra ügyelj, hogy ne ess túlzásba és ne nyomaszd partneredet elvárásaiddal.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Legalább a szombatot szánd lazításra, ráérsz majd vasárnap, már fegyelmezettebben a jövő hét feladataira felkészülni. De a szombat még teljesen a tiétek, engedd, hogy párod elcsábítson. Hangolódj a másikra és vedd észre finom jelzéseit.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd el mindazt, ami eddig bántott, nyomasztott kapcsolatod során. Most igazán fellélegezhetnél egy kicsit, megszabadulva a múlt nyomasztó árnyaitól. Tiszta lappal indulhattok pároddal, neki és magadnak adj felszabadító könnyedséget, így derűsen telhet hétvégétek, különösen, ha rátaláltok közös egyensúlyotokra.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tisztáznod kéne magadban, hogy hogyan is állsz most a kapcsolatoddal, hogyan látod magad benne, van-e ebben jövőképed. Ha minderre van megnyugtató válaszod, akkor nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni a hétvégét.

The post Szerelmes lépések – Szerelmi horoszkóp 2024. április 27-28. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!