„Széttépem, mint a rongyot!” – Hujber Feri felesége iszonyúan kiakadt Berki Mazsi párján a Nyerő Párosban

1 óra ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Nyerő Páros legutóbbi adásában a párosok férfi tagjai rendelkezhettek arról, hogy a kedvesük kivel és milyen versenyszámban mérje össze a rátermettségét. A legtöbben rendre a kötélhúzást választották. A hölgyek egymás után mérkőztek meg, mígnem kialakult a párbaj TOP3 mezőnye, akik egyúttal plusz nyereményben is részesültek. A második helyért Simon Attila felesége, Erika és Hujber Feri neje, Szőke Krisztina mérkőztek meg, akik közül az utóbbi térdsérülést szenvedett a kihívás során.

Berki Mazsi párja, Kajári Zoli nem volt meggyőződve a sérülés komolyságáról, és amint Krisztina jelezte, hogy kötélhúzás esetén nem vállalja az utolsó párbajt, Zoli ezt a párbajnemet jelölte meg záróként. Mivel Krisztina nem vállalta a megmérettetést, Mazsi és kedvese az elsőkként, további plusz 300 ezer forinttal zárták a játékot.

Szőke Krisztinának a helyszínen lévő orvosi stáb kórházi vizsgálatot javasolt, így a versenyző a párjával, Hujber Ferivel együtt a kórház felé vette az irányt. Odafele menet a kocsiban a színész elárulta a feleségének, hogy amikor meghúzta a térdét, azt hallotta, hogy Kajári Zoli „kamuzással” vádolta meg.

„Ha azt mondta a Zoli, hogy ez kamu, én visszamegyek és kiosztom”fakadt ki a férjének Krisztina. Annyira feldühítette őt Berki Mazsi párjának a megnyilvánulása, hogy teljesen kiborult.

“Hatalmasat csalódtam, és iszonyatos undor volt bennem igazából emiatt. Én meg is mondta, hogy ha visszamegyünk, én széttépem, mint a rongyot. De lehet, hogy ezt a fájdalom mondatta, nem tudom”  – magyarázta utólag a kamera előtt a kirohanását.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

The post „Széttépem, mint a rongyot!” – Hujber Feri felesége iszonyúan kiakadt Berki Mazsi párján a Nyerő Párosban first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!