Színültig rakta a L’Oréal a Krémmánia Beauty Box-ot, érdemes lesz lecsapni a legújabb szépségdobozra

2 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Immár második alkalommal jelenik meg Krémmánia Beauty Box a L’Oréal közreműködésével, ezúttal egy teljes arcápolási rutint kialakíthatunk a dobozba került kozmetikumokkal. Kilenc termékről van szó, melyek mindegyike teljes méretű, és bár az meglepetés, hogy pontosan melyekről van szó, azt elárulhatjuk, hogy a L’Oréal Paris, a Garnier és a Mixa újdonságai, valamint Krémmánia kedvenc kozmetikumai várnak rátok.

Érkezik a második L'Oréal X Krémmánia Beauty Box

Érkezik a második L’Oréal X Krémmánia Beauty Box

A termékek összértéke 42 091 Ft lett, a doboz ára azonban ennek csak töredéke, 13 990 Ft (+ postaköltség). A szépségdoboz egyszeri és extrán limitált mennyiségben elérhető, egy vásárló pedig maximum egy dobozt rendelhet, így érdemes lesz résen lenni július 11-én csütörtökön 12:00-tól, amikor a Beauty Box debütál. Addig is, egy kis kedvcsináló arról, mi minden vár rátok:

Garnier

Három Garnier kozmetikum került a Krémmánia Beauty Box-ba, közülük az egyik egy olyan termék, ami egy igazi tudatos bőrápoló rutinjából nem hiányozhat. Egy olyan fényvédő újdonságról van szó, ami remek értékeléseket gyűjtött eddig a Krémmánián is. 

Mellette egy érzékeny bőrűek számára is ideális, illatmentes kozmetikum is érkezik, ami segítségetekre lehet a smink és a szennyeződések eltávolításában, ráadásul bőrnyugtató hatással is rendelkezik. 

A harmadig Garnier termék egy olyan arcápoló, ami az ígéretek szerint egész napos olajszabályozást és akár 48 órás hidratálást biztosít, miközben segít csökkenteni a bőrhibákat, így a bőr láthatóan simább és tisztább lesz.

L’Oreal Paris

Fényvédelemből sosem elég, ezért egy másik fényvédőt is találtok a box-ban, mégpedig egy olyan UV-sugárzás elleni terméket, ami antioxidáns C-vitaminnal segít a photoaging megelőzésében. Nagyon jól hidratálja is a bőrt, is arckrémként is tekinthettek rá, valamint szépen fokozza a bőr természetes ragyogását.

A L’Oréal Paris kedvelt kozmetikumai közül került ki az a könnyed állagú szérum is, ami a szemkörnyék ápolásában segíti majd a leendő szépségdoboz-tulajdonosokat. Segít korrigálni a sötét karikákat és simítja a szemkörnyék apróbb ráncait is. 

A márka egy olyan izgalmas, innovatív terméke is bekerült a dobozba, amelyet a professzionális hámlasztások ihlettek. Formulája segít csökkenteni a pórusokat, egységesíteni a bőrtónust és gyengéden hámlasztani a bőrfelszínt.

A negyedik L’Oréal Paris termék, amit a beauty box rejteget egy dekorkozmetikum, ami a reggeli rohanásban lehet nagy segítségünkre. Könnyed, minimális sminket készíthetünk a segítségével villámgyorsan és egyszerűen.

Mixa

A Mixa két kozmetikuma közül az egyik egy olyan újdonság, ami nemrég olyan összetevőkkel gazdagodott, amik kiválóan kiegészítik egymást és nagyban hozzájárulnak az egészséges bőrkép eléréséhez, megőrzéséhez. A bőrápoló segít csökkenteni a felesleges faggyút, összehúzza a pórusokat és minimalizálja a pattanások megjelenését.

A kilencedik beauty box kozmetikum egy regeneráló hatású krém, ami olyan hatékony összetevőkkel tesz az extra száraz és igénybevett bőrregenerálásáért és nyugtatásáért, mint a hidratáló glicerin és a regeneráló allantoin. 

Amit fontos tudni a Krémmánia Beauty Box-ról

A szépség doboz kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft., a szépségdoboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető. A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni: reklamacio@centralmediacsoport.hu

The post Színültig rakta a L’Oréal a Krémmánia Beauty Box-ot, érdemes lesz lecsapni a legújabb szépségdobozra first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!