Sztárok, akik a szerelmükkel forgattak videóklipet

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mostanában a csapból is Sabrina Carpenter új dala, a Please Please Please folyik. Ebben arra kéri újdonsült barátját, Barry Keoghant, hogy legyen szíves, ha egy mód van rá, ne égesse őt le. A Saltburn sztárja és az énekesnő 2023 végén jöttek össze, a kapcsolatukat pedig gyakorlatilag a Please Please Please-zel tették hivatalossá. Carpenter ugyanis a szám videóklipjében egyenesen Keoghannek énekli, hogy ne járassa le őt – merész húzás!

De nem Barry és Sabrina az első sztárpár a popkultúra történelmében, akik közösen készítettek videóklipet. Vannak közülük, akik azóta is együtt vannak, míg mások már rég szakítottak a forgatás óta. De kik ők? Az alábbiakban összeszedtünk néhány zenészt, akik egy számukhoz készült videóban a szerelmük segítségét kérték.

Joe, Kevin és Nick Jonas

Joe Jonas és Sophie Turner válásáig a Jonas Brothers arról tette magát híressé, hogy a végletekig odáig vannak a feleségeikért. Ez volt a védjegyük, amióta a Sucker című számukkal 2019 márciusában hosszú hiátus után újra összeálltak. Azt üzenték: tinisztárokból felnőtt, felelősségteljes férfiakká, családapákká váltakKevin Jonas 2009-ben vette el Danielle-t, Nick Jonas és Priyanka Chopra pedig 2018-ban mondták ki a boldogító igent. A Sucker után a három Jonas-feleség még a What a Man Gotta Do című dal klipjében is felbukkant.

 

The Weeknd

A The Weeknd 2015 és 2019 között élt se veled, se nélküled kapcsolatban a szupermodell, Bella Hadiddal. Bár 2019-ben végleg szakítottak, a kapcsolatuk elejét örökre belevésték a popkultúrába. Bella ugyanis 2015 novemberében szerepelt az énekes In The Night című számához forgatott videóklipben.

Adam Levine

A Maroon 5 Animals című dala ugyanis elég para, hiszen a nők elleni erőszakról szól, a banda frontembere, Adam Levine mégis a párját (és most már gyermekei anyját), Behati Prinslookérte fel, hogy szerepeljen a hozzá készített klipben.

Justin Bieber

Egy évvel az esküvőjük után Justin és Hailey Bieber az énekes 10,000 Hours című dalában romantikáztak. Hailey később egy másik videóklipben is feltűnt: ez Bieber Ariana Grandéval közös duettje, a Stuck With U volt. A számban egy pillanatra az énekesnő (most már) exét, Dalton Gomezt is láthattuk.

Britney Spears

Slumber Party picit kivétel a listán. Ugyanis ez a klip nem úgy készült, hogy Britney Spears már együtt volt a főszereplőt alakító Sam Asgharival, éppen ellenkezőleg: ennek a videónak a forgatásán ismerkedtek meg a szerelmesek. Kár, hogy a kapcsolatuk nem bírta ki azt a bizonyos, azóta eltelt hét évet…

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly és Megan Fox a 2020-as évek ügyeletes „furcsa párja”…vagy mondjuk úgy, ők azok, akik Angelina Jolie és Billy Bob Thornton voltak a 2000-es években. Hozzájuk hasonlóan Megan és MGK is dolgozott együtt: filmekben és videóklipekben egyaránt. A színésznő két Machine Gun Kelly-számban is szerepelt, a Drunk Face-ben és a Bloody Valentine-ban.

Kanye West

Bár már rég elváltak, Kim Kardashian és Kanye West románca a mai napig megkerülhetetlen. Már csak azért is, mert szerelmüket megörökítették Kanye Bound 2 című videójában. A klipet egy hónappal azután vették fel, hogy a rapper megkérte Kim kezét a celeb 33. születésnapján.

Jennifer Lopez

Az állítólag válófélben lévő Jennifer Lopez és Ben Affleck igazi ikonikus hollywoodi pár. Nemcsak azért, mert 2024-ben ugyanúgy izgatja a kapcsolatuk az emberek fantáziáját, mint 22 évvel ezelőtt, hanem azért is, mert nekik köszönhetjük az alábbi, Jenny from the Blockhoz készült emlékezetes videót.

via

The post Sztárok, akik a szerelmükkel forgattak videóklipet first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!