Tasnádi Péter is megszólalt Dudás Miki édesapjának brutális támadóiról

2 órája ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mint arról korábban beszámoltunk, Dudás Miklós rokkantnyugdíjas édesapját egy benzinkúton félholtra verte egy hatfős társaság egy hónapja, azóta kómában fekszik az 56 éves férfi. A világbajnok kajakozó családi tragédiájával kapcsolatban Tasnádi Péter is megszólalt.

A 74 éves üzletember – akinek a neve a ’90-es években több garázdaságban is felmerült – azt mondja, voltak durva dolgok, de akkor az ilyen verekedéseket egy az egyben intézték. Szerinte “most durvábbak a srácok”. “Nem az 5 ment rá 3-4 emberre, hanem szóló volt, ami azt jelentette, hogy onnan egy ember és innen egy. Körbeálltuk, bunyóztak, ahogy földre került az illető, már nem lehetett hozzányúlni. Tehát nincs olyan, hogy földre kerül és akkor szanaszét rúgják, beletaposnak. Felállt, kezet fogtak, és akkor együtt ittak valamit. Te vagy a jobb! – elismerte. Szerintem a kábítószer, a sok piálás, az, ami ideviszi az embereket. A ’90-es években ugyanis nem volt ilyen nagy mennyiségű kábítószer”mesélte a Tények Pluszban.

Tasnádi – aki korábban a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökségi tagja volt – azt mondja, nem tudja pontosan, mi történhetett, de utánaérdeklődött, hogy ki volt az a hatfős társaság. Szerinte ezek a srácok küzdősportolók ugyan, de nem ökölvívók. Hangsúlyozta, ő mint sportember és sporttisztelő ember, elítéli az ilyesfajta magatartást, és mondja is mindig a fiataloknak, hogy ez a fajta elintézési mód semmire sem vezet.

“Nem tartom valószínűnek, hogy ők egy idősebb embert meg akartak hatan verni. Lehet, hogy volt valamilyen szóváltás. Úgy hallottam, hogy két srác ütött. Lehet, hogy a 6 közül kettőnek nem elég erős az idegrendszere, és elpattant a húr, és ütött egyet” – vélekedik.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

The post Tasnádi Péter is megszólalt Dudás Miki édesapjának brutális támadóiról first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!