Testhezálló bőrszerkóban, melltartó nélkül kapták lencsevégre Gáspár Evelint

3 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Gáspár Evelin alaposan felforrósította a csípős őszi időjárást, ugyanis egy olyan bombasztikus szettet öltött magára, amelytől rendesen elállt a követői szava. Evelin hibátlan alakja méltán zsebeli be a kedves dicséreteket, ugyanis a Gáspár-család legidősebb lány tagja rengeteg tett azért, hogy ilyen fantasztikus formában legyen!

 Trenka Attila/ Fotocentral

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Evelin korábbi nyilatkozataiban többször is beszélt arról, hogy milyen erőfeszítéseket tett meg azért, hogy leadja a súlyfeleslegét: 

„Sok-sok év kitartó és folyamatos munkája! De az utóbbi félévben napi rendszerességgel edzek hétvégén is! (van hogy reggel-este is), heti 3-4 futás (30-50 perc között 8-10 sebesség futópadon), illetve én már nem diétázok, hanem van egy kialakult életmódom, ami kiegyensúlyozott és személyre szabott” – mondta még 2021-ben Evelin.

Evelin a tudatos életmódja mellett több szépészeti kezelésen is átesett, mert úgy érzi, harmincévesen már oda kell figyelni a test változásaira. Egy zsírbontó beavatkozásra is elment, hogy elégedetten tudjon tükörbe nézni – árulta el a Ripostnak.

Bár Evelin nem először bújt bele a bőrruhába, mégsem lehet elmenni a legfrissebb posztja mellett sem, ugyanis rendkívül mutatós volt ebben a dögös testre simuló szerelésben!

The post Testhezálló bőrszerkóban, melltartó nélkül kapták lencsevégre Gáspár Evelint first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!