TikTok-sztárrá vált a 102 éves Sándor bá

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

TikTok sztárrá vált a Felvidéken élő, 102 éves Nagy Sándor. Az unokája, Nagy Annamária rendszeresen posztolja közös kalandjaikat, amiket imádnak a követőik – írja a Metropol.

A példaképem, a legnagyobb motivációm. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy az unokája lehetek” – vallotta be nagyapjáról, aki igazi ezermester. Földműves családból származik, ért az állattenyésztéshez és a növénytermesztéshez is, de dolgozott hentesként és építőipari segédmunkásként is. Nyugdíjasként iskolai gondnokként és útkarbantartóként is tevékenykedett, a szőlőskertjét pedig a mai napig gondozza.

Annamária azt is elárulta a nagypapájáról, hogy kitűnő a memóriája, és a mobilhasználat sem okoz számára gondot. A mai napig rengeteget olvas – szemüveg nélkül -, követi a politikát és a közéleti történéseket. “Minden napra tervei, céljai vannak. (…) A mai napig szeret jókat enni, a libamáj nagy kedvence” – mesélte az unoka.

@annamarianagy444 Ennek is kifogásolta a zenéjét a rendszer 🥲, úgyhogy újra itt hagyom, hanggal😅... #fyp #nekedbe #nekedbee #nagyapi #visegrád #reneszánszétteremvisegrád #fybaszeretnemlatni ♬ Outro by m83 - 𝙡𝙤𝙡𝙖

És szerinte mi a hosszú élet titka? Sándor bácsi a következőt vallja: “Sokat kell aludni! Mert ha sokat alszol, csak tovább élsz!”.

Nemrég egy 93 éves hölgy vált igazi szupersztárrá a TikTokon. Lillian Droniak már 8,7 milliós követőtáborral rendelkezik. Az idős hölgy annak köszönheti a sikerét, hogy párkeresési, kapcsolati tanácsokat oszt meg, és az egyik legnépszerűbb videója az lett, amiben megmutatta, hogyan készül el randi előtt azután, hogy 25 évig egyetlen találkája sem volt.

Kiemelt fotó forrása: TikTok / @annamarianagy444

The post TikTok-sztárrá vált a 102 éves Sándor bá first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!