Tordai Teri: „Anyának, nagymamának jó vagyok, feleségnek nem”

1 óra ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tordai Teri számos hazai és külföldi szerepét nemcsak lehengerlő színészi készségének és tehetségének köszönheti, hanem külső adottságainak, vitathatatlan szépségének is. Ezt a tényt maga a művésznő is belátta. Jóllehet, mindez a karrierére építő hatással volt, hosszútávon a magánéletére már kevésbé. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne akadtak volna kérői szép számmal, de mégsem találta meg az életre szóló társat. Nem volt soha férjnél, gyermeke édesapjával való kapcsolatáról mégis házasságként tett említést a Bóta Caféban adott interjújában.

Tordai Teri fiatalon is gyönyörű nő volt (Fotó: Archív)

Egyetlen lánya, Horváth Lili mindössze 11 éves volt, mikor szülei útjai elváltak. Tordai Teri elárulta, hogy a férfi üzletemberként dolgozott, ezért sokat kellett utaznia. Idővel azonban eltávolodtak egymástól, mivel a színésznő nem kívánt vele tartani ezekre az utakra, örült, hogy külföldi munkáiból való visszatérése után visszafogadta őt a szakma, több, számára fontos szerepet kapott meg ekkor. A színésznő saját karrierét akarta építeni, így nem volt hajlandó aláírni, hogy házastársként vele utazgasson. „Én azt hiszem, hogy megfelelő édesanya vagyok, megfelelő nagymama vagyok, de nem hiszem, hogy megfelelő feleség lehetnék – ha csak nem szakmabeli” – osztotta meg a szakítás okait a művésznő. Szerinte a férfiak igénylik a gondoskodást és bizonyos házias teendők elvégzését, éppen ezért fontos letisztázni a kapcsolat elején, hogy ezt tudja e vállalni a fél vagy sem.

Tordai Teri a lányával, Horváth Lilivel (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Tordai Teri számára a család és a szakmája mindennél fontosabb, így nem különösebben foglalkoztatja a párkeresés gondolata, hisz sosem érezte magát egyedül, kellő szerepe van lánya és unokái életében ahhoz, hogy fontosnak érezze magát. Fiatalon sem bonyolódott bele futó kalandokba, hiába környékezték meg sokan. „Szégyellem, de lehet, hogy el voltam kényeztetve a férfiak által, mert én tetszettem a férfiaknak, de nekem nem mindegyik tetszett, ez az igazság.”

A színésznő hozzátette, ő nem az az ide.oda repülgetős fajta, ha valakivel együtt van, nem tud mással flörtölni. Nincs szüksége megerősítésre sem, hogy még mindig kelendő nő, ahogy arra sem törekszik, hogy megtudja: milyen hatást gyakorol a férfiakra. Neki egyébként is a belső értékek a vonzóak: „A tehetség, egyéniség, a személyiség, ami engem elvarázsol.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

The post Tordai Teri: „Anyának, nagymamának jó vagyok, feleségnek nem" first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!