Túl nagynak találták, ezért nem engedték fel a hullámvasútra egy japán vidámparkban – állítja egy amerikai tiktoker

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hatalmas felzúdulást váltott ki TikTokon egy fiatal amerikai nő története, aki a közelmúltban Japánban járt, ahol az állítása szerint az egyik vidámparkban nem engedték fel a hullámvasútra, mert a személyzet túl nagynak találták hozzá.

A közösségi oldalt Yesi Hdez névvel használó nő még április első napjaiban osztotta meg az indy100 által is bemutatott, oszakai vidámparkban készítült videót, ami az elmúlt két hétben 2,6 millió lejátszást, közel 100 ezer lájkot és 700 hozzászólást generált.

A felvételen előbb a hullámvasútra szóló jegyek, és az oda vezető út látszik, majd a rövid bejegyzés végén a kamerát tartó tiktoker integető férje látható, akit annak ellenére felengedtek egy körre, hogy a felesége által megosztott képek és videók szerint a férfi jóval magasabb lehet nála.

A Yesi HdezUniversal Studios elhagyása teljesen megalázott, mert nem fértem fel az egyik hullámvasútra, és az utaskísérő azt mondta, hogy nagyon sajnálja, de a japán emberek kisebbek

– viccelődött a videóhoz fűzött kommentárjában. A bejegyzés kísérőszövegében pedig arra is felhívta a többi TikTok-felhasználó figyelmét, hogy Japánban a japánok méreteihez igazítják a különböző vidámparki attrakciókat.

@yesivhdez lol the way he was so sweet about it but the rides here are built smaller just fyi 😆😆😆 #universalstudiosjapan #fyp #osaka ♬ original sound - Nintendo

Illetve később azt is hozzátette, hogy a vidámpark dolgozói ennek ellenére nagyon kedvesek voltak vele, és rengeteg, más attrakciókon is felhasználható kupont adtak neki a hullámvasútra szóló jegyért cserébe.

A kommentelők szinte egyöntetűen meglepődtek a történeten. „Meg kellett nyitnom a profilodat, hogy lássam, és megrázott! Sajnálom, hogy ez történt veled, mert ez őrültség” – írta egy kommentelő. Többen pedig azt reagálták, hogy ők egy ilyen helyzetben biztosan elájulnának, vagy szégyenükben azt kívánnák, hogy bárcsak elnyelné őket a föld.

De volt olyan is, aki hasonló tapasztalatokról számolt be: „Ugyanez történt velem a tokiói Disneylandben! Egyszerűen csak magas vagyok,  de amúgy Disney-nél dolgoztam, szóval rengetegszer voltam már a hullámvasutakon. Itt viszont kivezettek hátul, és be kellett ülnöm egy használaton kívüli hullámvasútba, hogy bebizonyítsam, beférek-e.”

És voltak, akik afelől érdeklődtek, hogy a videót megosztó fiatal nő milyen testalkatú, amire ő egy következő videóban meg is mutatta magát rendesen.

„5 láb 8 hüvelyk vagyok, és nagyjából 180-185 font, minden más hullámvasútra beférek, kivéve erre” – válaszolta a kérdésre. (Előbbi egyébként nagyjából 172 centiméternek, utóbbi pedig 81-84 kilogrammnak feleltehető meg.)

Majd azt is elmesélte, hogy az volt a fő probléma, hogy a combjánál nem tudták megfelelően rögzíteni azt a rudat, ami megakadályozza, hogy az utasok kiessenek a hullámvasútból. És ismét felhívta a távol-keleti utazgatást tervezgetők figyelmét, hogy a vidámparki attrakciókat errefelé az ázsiai emberekre szokták méretezni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yesenia (@yesivhdez) által megosztott bejegyzés

The post Túl nagynak találták, ezért nem engedték fel a hullámvasútra egy japán vidámparkban – állítja egy amerikai tiktoker first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!