Újabb honosított játékos jöhet az olasz futballválogatottba

10 hónapja ezelőtt 37



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Amikor március végén Anglia és Málta ellen két meccsen két gólt szerzett Mateo Retegui, az olasz sajtó hosszasan írt Roberto Mancini honosítási terveiről. Az argentin támadó ugyanis nagyszerűen mutatkozott be a nemzeti csapatban, és akkor úgy tűnt, csak a kiszemelteket figyelembe véve akár egy teljes csapatot összerakhatna a kapitány Argentínából.

Mancini akkor úgy fogalmazott, egyszerűen nincs elég minőségi csatár, akik közül választhat – hétfőtől ez a kör egy újabb honosítottal bővült.

https://t.co/ELfeMDjXF0

— A BOLA (@abolapt) May 29, 2023

A portugál A Bola szerint a Porto 26 éves brazil támadója, Eduardo Gabriel Aquino Cossa, ismertebb nevén Pepé megszerezte az olasz útlevelét, és hétfő reggel azt át is vehette a portói konzulátuson.

A játékos korábban szerepelt a brazil utánpótlás-válogatottban, de a felnőttek közé eddig nem hívták meg. Ugyanakkor az Olasz Labdarúgó Szövetség illetékesei hatására kért útlevelet, mert Mancini látna benne fantáziát.

A szerződése 2027 júniusáig köti az FC Portóhoz.

Kapcsolódó
Mancini akár egy teljes olasz válogatottat összerakhat argentin futballistákból
Eljött ismét az oriundók kora: ha nincs jó játékosod a Serie A-ból, keress olasz felmenőkkel bíró futballistákat Dél-Amerikában!

The post Újabb honosított játékos jöhet az olasz futballválogatottba first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!