Újabb páros feszült össze az Ázsia Expresszben

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Ázsia Expressz indulása óta rengeteg támadás érte Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv párosát (és házasságát) miután a nézők szemtanúi lehettek néhány vitájuknak. A kritikák kapcsán maga a házaspár is megszólalt, Laky Zsuzsi egy hosszabb bejegyzés keretében írta ki magából gondolatait, miszerint Gusztáv egy melegszívű és nagyon kedves ember, így senki ne sajnálja őt azért, ahogy beszélt vele a kamerák előtt, az ugyanis inkább a fáradtságnak és az éhségnek szólt, semmint neki. Mindezek után a férj is megszólalt (szintén egy hosszabb posztban) és kifejtette, hogy tudja magáról, hogy néha eléggé durva tud lenni, de mégiscsak ideje lenne már abbahagyni a sárdobálást, feleségét ugyanis nagyon megviselik a történtek. Olyannyira, hogy végül egy komolyabb mosolyszünet is lett belőle.

 Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Úgy tűnik, hamarosan egy újabb páros is a kommentelők célkeresztjébe kerülhet, ugyanis Zsigmond Angi és Mészáros Bende is elég keményen összecsapott egymással az Ázsia Expressz legújabb adásában. Angi ugyanis egyenesen párja fejéhez vágta, hogy nem játssza jól a játékot és 27 évesen már meg kellett volna tanulnia gondolkozni. Bende ugyanis várt volna még a fuvarra, Angi viszont úgy érezte, minden tétova perccel egyre csak nehezítik a saját dolgukat.

Soha többet nem hallgatok rád! 27 éves vagy és nem tudsz b*meg gondolkodni!

– vágta Bende fejéhez Angi, azonban nem ez volt a páros első vitája.

„Ez a játék nem erről szól, ha azonnal nem kapod meg amit kérsz – mondjuk fuvart – akkor majd hamarabb beér valaki más.” – értékelte az események után.

The post Újabb páros feszült össze az Ázsia Expresszben first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!