Usher egy 5 millió dolláros karórával vitte a show-t a Met-gálán

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az idei Met-gálán Usher is felvillantotta, hogy van mit a tejbe aprítania, és ezt mivel jelezhette volna jobban, mint egy ingujja alatt megbújó több millió dolláros karórával?

Az énekes egy Alexander McQueen öltönyben és rózsákkal díszített köpenyben sétált végig a vörös szőnyegen, de szettjének ékkövét mégis a rózsaszínű, fehér aranyból, zafírüvegből és 714 darab rubinból álló Jacob & Co karórája jelentette, aminek az ára körülbelül 5 millió dollár (tehát 1,8 milliárd forint) körül mozog a Business Insider szerint.

A Grammy-díjas zenészről akkor írtunk utoljára, mikor összeházasodott kedvesével, Jennifer Goicoecheával, mindössze néhány órával azután, hogy ő volt a 2024-es Super Bowl félidei show-jának sztárfellépője is.

Bár ha valaki Usher szettjében sétálna el mellettünk az utcán, biztosan utána fordulnánk, az idei Met-gála legextrémebb öltözékéért járó címet már nem olyan magabiztosan ítélnénk neki oda – toplistában szedtük össze Kim Kardashiantól Lana Del Rey-ig a legmegosztóbb ruhákban felvonuló hírességeket, ebben a cikkünkben pedig galériában mutatjuk a „garden of time”, vagyis „az idő kertje” témakör szerint felöltözött meghívottakat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Usher (@usher) által megosztott bejegyzés

The post Usher egy 5 millió dolláros karórával vitte a show-t a Met-gálán first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!