Van ennél tökéletesebb teljesítmény? Messi lőtt három gólt és adott két gólpasszt a vb-selejtezőben

3 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Argentína 6-0-ra kiütötte Bolíviát hazai pályán a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat 10. fordulójában.

A meccs egyértelmű legjobbja Lionel Messi volt, aki szerzett három gólt, kettőt pedig előkészített.

Először fordult elő Messi karrierje során, hogy a válogatottban egy mérkőzésen belül gólokból és asszisztokból is egynél többig jusson. Ez volt a tizedik triplája az argentin csapatban, amivel utolérte a vonatkozó rangsorban Cristiano Ronaldót.

Érzelmesebb vagyok, mint valaha, épp emiatt minden, a szurkolóktól érkező szeretet befogadok. Mert tudom, hogy ezek lehetnek az utolsó meccseim

– mondta a 37 éves Messi, aki nem tűzte ki a visszavonulása időpontját, így nem tudja, hogy megpróbálkozik-e a címvédéssel a 2026-os világbajnokságon.

Brazília is magabiztosan nyert, a selecao 4-0-ra verte Perut, míg Kolumbia Chile ellen győzött 4-0-ra. Jelenleg Argentína vezeti a dél-amerikai vb-selejtezőt, Kolumbia, Uruguay és Brazília előtt. A tíz dél-amerikai csapatból hat is kijut majd az észak-amerikai világbajnokságra, míg a selejtező hetedik helyezettje pótselejtezőt játszhat majd.

Kapcsolódó
„Mintha kést tennének a torkomhoz” – világbajnoki remények egy diktatúra árnyékában
Venezuela még sohasem jutott el focivébére, most lenne rá alkalma. Csak a környezet nem a legideálisabb.

The post Van ennél tökéletesebb teljesítmény? Messi lőtt három gólt és adott két gólpasszt a vb-selejtezőben first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!