Végre megszabadul a MU a középpályástól, akin nagyot bukott

3 hónapja ezelőtt 20



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Donny van de Beek 2020-ban igazolt 39 millió euróért az Ajaxtól a Manchester Unitedhez, amelyben finoman szólva sem tudott alapemberré válni.

A 19-szeres holland válogatott középpályás az első angliai évében 19 bajnokin kapott szerepet, a másodikban viszont már csak nyolc meccsen, és azokon is összesen csak 70 percet.

2022 januárjában az Evertonnak passzolta le kölcsönbe a MU, majd az előző idény második felében az Eintracht Frankfurtban játszott (szintén kölcsönben), a német csapatban nyolc Bundesliga-meccsen jutott szóhoz, gól vagy gólpassz nem került a neve mellé.

A 27 éves Van de Beek szerződése 2025 nyarán jár le, de úgy tűnik, a MU-nak sikerül elsütnie idén nyáron, mert a Relevo nevű spanyol oldal szerint az előző LaLiga-szezon meglepetéscsapata, a harmadik helyezett Girona leszerződtetné 500 ezer euró ellenében.

🚨🇳🇱 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆 | Girona will sign Donny van de Beek (27) from Manchester United. ✅

The fee is around €500k, reports @relevo! 😳 pic.twitter.com/r11fgyuzSb

— EuroFoot (@eurofootcom) July 6, 2024

A Gironának már van egy hollandja, aki nagyon bevált, méghozzá az a Danny Blind, aki az Ajaxban korábban együtt játszott Van de Beekkel. Utóbbi úgy távozik a MU-tól, hogy a klubban 62 tétmeccsen 2 gólt és 2 gólpasszt hozott össze.

The post Végre megszabadul a MU a középpályástól, akin nagyot bukott first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!