Veszélyes helyzetbe került az Ázsia Expressz stábja, épphogy csak megmenekültek

1 hét ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A nagy szárazság miatt erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz – Fülöp-szigeteki szakaszán – forgatási helyszínen, emiatt módosítani kellett a verseny menetén. Ráadásul veszélyes helyzetbe kerültek a stábtagok, épphogy csak ki tudtak menekül abból a kis faluból, amit teljesen körbevett a tűz. Minderről Ördög Nóra számolt be videóban az Instagram-oldalán.

 Instagram / @ordognora

Ördög Nóra, háttérben az erdőtűzzel – Forrás: Instagram / @ordognora

A Bayoo nevű kis hegyi falu lett volna az Ázsia Expressz versenyzőinek a következő állomása, ám a biztonsági szolgálatok arra figyelmeztették a stábot, hogy erdőtűz ütött ki, és ne menjenek a falu közelébe. Emiatt az “előőrs” stábtagokat is visszarendelték arról a környékről, akik szinte az utolsó pillanatban tudták elhagyni a helyszínt; már hallották, ahogy ropog a tűz, és már kövek potyogtak az útra. Szerencsére nem sebesültek meg. 

 Instagram / @ordognora

Félelmetes, ahogy terjed az erdőtűz – Forrás: Forrás: Instagram / @ordognora

“Van egy erdőtűz abban a térségben, ahova éppen készülünk. Egy korábbi üzenetben még azt írták, hogy nem befolyásolja az útvonalunkat, a hatóságok megerősítették, hogy kontroll alatt van a tűz, de aztán egy kicsit későbbi üzenetben a biztonsági szolgálatunk már arra figyelmeztet, hogy ez abszolút egy NO-GO, nem lehet arrafelé menni és minden csapatot vissza is rendelnek most arról a környékről. Itt az a baj, hogy el kéne indítanunk a versenyzőket, de pont oda kéne őket elindítanunk, ahova nem mehetnek. Az erdőtűz miatt teljesen felborult a nap” – – mondta letörten Ördög Nóra a videójában, hozzátéve: a kis falut teljesen körbevette a tűz, a stáb pont ki tudott jönni, a kollégái pedig arról számoltak be, hogy a falu lakói saját maguk próbálják oltani a tüzet, mert nem érkezik hozzájuk segítség.

“Nagyon megrázta az egész stábot a tűzeset, mert egy olyan kis faluban szerettünk volna forgatni, akik egy nagyon elszigetelt közösség, egy utolsó, 300 fős összetartó csoport, és pont ezt a kis falut zárta körül az erdőtűz” – magyarázta szomorúan a műsorvezető, aki drámai felvételeket mutatott arról, hogyan ég az egész hegyoldal, körbezárva a falut. 

Mint arról korábban beszámoltunk, az Ázsia Expressz idei évadában a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István; Laky Zsuzsi és flrje, Dietz Guszti, Sáfrány Emese és barátnője, Béres Anett; Jolly és párja, Szuperák Barbara; Zámbó Krisztián és öccse, Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende küzd meg a 15 millió forintos fődíjért.

The post Veszélyes helyzetbe került az Ázsia Expressz stábja, épphogy csak megmenekültek first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!