Veszprémi kéziedző: A második félidőben húsz gólt lőttünk, ez a mi játékunk

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

„Az első félidőben nem játszottunk jól, nagyon sokat hibáztunk tiszta helyzetben, sok lövést rontottunk és a szünetben ötgólos hátrányban voltunk, de erre nagyon jól reagáltunk a második felvonásban” – kezdte értékelését Momir Ilic.

A Veszprém szakembere közölte, a második játékrészben csapata megmutatta karakterét, igazi arcát, ezért nagy gratuláció jár a játékosainak.

Az Aalborg nagyon jó csapat, nem véletlenül végzett csoportja második helyén a BL-ben, de a második félidőben húsz gólt lőttünk, ez a mi játékunk

– vélekedett.

Hangsúlyozta, azt kell magukkal vinniük a dániai visszavágóra, amit a második felvonásban nyújtottak, és bár nyilván lesz egy minimális nyomás a csapaton a négyes döntőbe jutás miatt, de ha úgy játszanak a visszavágón, mint ma a szünet után, akkor nem nagyon kell aggódniuk emiatt.

Stefan Madsen, az Aalborg trénere úgy fogalmazott: számukra mindig élmény Veszprémbe jönni és ebben az arénában pályára lépni, ezúttal is fantasztikus mérkőzést játszottak remek hangulatban.

Csalódottak vagyunk, mert megvolt a lehetőségünk, hogy nagyobb különbségű győzelmet arassunk

– jelentette ki.

Hozzátette, az első félidőben fantasztikus volt a védekezésük, de a másodikban a Veszprém sokkal keményebben, sokkal fizikálisabban játszott, így a végén apróságok döntöttek.

Megjegyezte, erre az eredményre másnap akár pozitívumként is tekinthetnek, a céljuk pedig az, hogy a visszavágón hasonló mérkőzést játsszanak, és bejussanak a négyes döntőbe.

(MTI)

Kapcsolódó
Döbbenetes BL-meccset nyert meg a poraiból feltámadó veszprémi kézicsapat
Egyszer vezetett csupán, az utolsó másodpercben.

The post Veszprémi kéziedző: A második félidőben húsz gólt lőttünk, ez a mi játékunk first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!