Videóra vették, amint elhitetik egy amerikai férfivel, hogy Írországban nincs Google

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ír nők egy csoportja azzal szórakoztatta magát, hogy egy amerikai férfivel elhitették, Írországba az internetnek csak egy apró szelete jutott el, és bár Snapchatet már két éve használnak, a Google-ről még csak nem is hallottak – írja a Mirror.

Nemrég arról írtunk, hogy egy civilizációtól elzártan élő amazóniai törzshöz eljuttatták az internetet, ami után hamar elért a közösséghez az agresszív pornó és az online csalások. Egy amerikai férfi hasonló helyzetben érezhette magát, csak épp a másik oldalról, mikor fiatal írek egy csoportja úgy tett, mintha a Google ismeretlen fogalom lenne számukra, amelynek rejtelmeibe a turista elsőként a világon vezethette be a körülötte lévőket.

A közösségi médiában azóta vírusként terjedő videón az látható, amint a gyanútlan férfi megpróbálja megismertetni a közelében ülő nőkkel a digitális világot, akik szájtátva hallgatják az internetes böngészés alapjairól szóló bevezetőjét. A felvételen az amerikai turista azt mondja, nem tudja, pontosan hogyan írja le nekik, mi az a Google, de tömören arról van szó, hogy bármit beírhatnak a keresőmotorba, majd az egyik nő javaslatára bepötyögi a telefonjába a pálmafa kifejezést. Ezután lelkesen mutatja a nőknek, hogy a különböző weboldalakra kattintva információkat kaphatnak a pálmafákról, valamint ha úgy tartja kedvük, fotókat is nézegethetnek róla. Az egyik nő, Niamh Courtney „megdöbbenésében” azt posztolja a Snapchatre – ami állításuk szerint két évvel ezelőtt robbant be hazájukba -, hogy

Ez a srác azt mondja, hogy megnézhetjük a telefonjában ezt a Google nevű dolgot, és bármit kereshetünk rajta.

Az X-re is feltöltött videó alatti kommentekből kiderül, a nők azt is elhitették segítőkész beszélgetőtársukkal, hogy Írországban hat napból állnak a hetek, és náluk a szerda nem egy létező nap.

@lilyhennessy1

No google in ireland 💩

♬ original sound - Lily Hennessy

The post Videóra vették, amint elhitetik egy amerikai férfivel, hogy Írországban nincs Google first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!