Visszafogadta 50 évvel fiatalabb választottját Gábor Zsazsa özvegye

1 nap ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tavaly még arról szóltak a hírek, hogy Gábor Zsazsa özvegye kitagadta az örökösét, a nála 50 évvel fiatalabb Kevin Feucht német focistát – akit hivatalos úton fogadott örökbe -, mondván sosincs mellette, állandóan utazgat, és nem úgy viselkedik, ahogyan egy támogató gyereknek kellene. A Bors értesülései szerint Frédéric von Anhalt azonban időközben kibékült a fogadott fiával, aki a sajtómegjelenéseiben és a közösségi médiában a Kevin von Anhalt nevet használja. Immár újra tökéletes közöttük az összhang, ráadásul nemrég együtt jártak Budapesten. Békülésükről az özvegy is mesélt a bulvárlapnak.

Frédéric von Anhalt

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt – Fotó: Hannes Magerstaedt/Getty Images

“Kevinnel most tényleg jó a kapcsolatunk” – árulta el Anhalt herceg, aki azt is elmondta, hogy már adott 2 millió dollárt a fogadott fiának a leendő örökségéből, cserébe pedig Kevin megígérte neki, hogy gondoskodik a Gábor Zsazsa-hagyatékról. “Tervezünk róla egy dokumentumfilmet, de emellett készíteni fogunk egy nemzetközi játékfilmet is” – fűzte hozzá az özvegy, aki mintegy 60 millió dollárnyi, azaz 21,5 milliárd forintra tehető vagyonnal rendelkezik. Választott örökösre pedig azért volt szüksége, mert nem akarja, hogy a pénze az államra szálljon.

Frédéric von Anhalt

Anhalt herceg és a fogadott fia, Kevin – Fotó: Getty Images

Frédéric von Anhalt legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy nagyon kiakadt a feleségéről készült szobor miatt, mondván egyáltalán nem hasonlít az egykori dívára. A herceg ezért úgy döntött, újat készíttet, kerül, amibe kerül. Annak ellenére, hogy – állítása szerint – eddig 27 és fél millió forintjába került a megálmodott szobor létrehozatala, von Anhalt kijelentette, akár további tízmilliókat is hajlandó kifizetni, hogy egy, a feleségéhez méltó emlékmű álljon egyszer Budapesten, a 2. kerületi Mechwart ligeti helyszínen.

The post Visszafogadta 50 évvel fiatalabb választottját Gábor Zsazsa özvegye first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!