Visszafordíthatatlan: Harry és Meghan már sosem lehetnek népszerűek?

3 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Harry és Meghan a történelem legnagyobb népszerűségi zuhanását szenvedik el.  Legalábbis a szakértők így vélekednek a házaspárról.

Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: Paul Grover- WPA Pool/Getty Images)

Meghan Markle és Harry herceg a történelem legnagyobb népszerűségi zuhanását szenvedte el, mióta kiléptek a az angol királyi család életéből – állítja egy amerikai királyi szakértő.

2020 januárjában lemondtak a királyi családtagok életéről és el is költöztek egy másik kontinensre. Az Egyesült Államokban élik mindennapi életüket azóta is. 

Egy amerikai szakértő úgy vélekedik a Sussexek távozása a királyi családból csupán egy dolognak köszönhető, mégpedig annak, hogy  Meghan nem akar Katalin hercegné mellett a második számú lenni.

A szakértő szerint ez vezetett a történelem legnagyobb népszerűségi zuhanása, ezt a zuhanást pedig nehéz visszafordítani egy ilyen kálvária után.

Ráadásul, ahogy arról korábban is írtunk, a nemsokára megjelenő Victoria Beckham könyv sem segít majd nekik ezt a népszerűségi zuhanást visszafordítani. Ebben a könyvben a Beckham család és a sussexi hercegi pár különös kapcsolatára derül fény.

Via

The post Visszafordíthatatlan: Harry és Meghan már sosem lehetnek népszerűek? first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!