Vitray Tamás: „Bármibe fogadtam volna, hogy nem nősülök”

2 napja ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállay Bori színésznő közel 40 együtt töltött év után váltak szét. A legenda 87 éves volt, mikor a válókeresetet beadta, így sokakat meglepett a hír, hogy nemcsak, hogy újra szerelembe esett, de 2024-ben, 90 évesen negyedszer is kimondta a boldogító igent. Mint azonban kiderült, sokáig még maga sem gondolta volna, hogy negyedszer is megnősül. 

 Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Idén februárban érkezett a hír, miszerint Vitray Tamás hirtelen megházasodott. Szerelme pedig nem más, mint egy nála 36 évvel fiatalabb nő, Ivens Éva. A pár most a Meglepetés magazinnak nyílt meg kapcsolatukról. 

Éva elárulta, hogy boldognak és szerelmesnek éri magát jelenleg Vitray mellett. 

„A Covid idején énekesként nem tudtam a megélhetésünket biztosítani. Nagyon szeretek autót vezetni, innen jött az ötlet, hogy a sofőrszolgálat munkatársa legyek. Olyan utasokat fuvaroztam, akik ugyan autóval indultak el, de mivel alkoholt fogyasztottak, nem vezethették haza a kocsijukat. Mi, jobbára a fiam, később már a lányom is, hívásra elmentünk az illetők kocsijáért, amelyet aztán az utas kívánságára vezettem haza. Tán mondanom sem kell, ez főleg éjszakai munka volt. És azt sem kell hangsúlyoznom, hogy milyen büszke vagyok a gyerekeimre. Tamás akkor lépett be az életembe, amikor tudtam, hogy valamilyen munkát kell találnom, ami kreatívabb, továbbá nem veszi igénybe a két gyereket. Szóba került, hogy állást keresek. Ő akkor indult el a »Csak ülök… Csakazértis!« műsorával, és annak lettem gyártásvezetője. Neki pedig pár hónap után a felesége” – mesélte Éva a lapnak. 

Amikor Tamás bevallotta, hogy belém szeretett, mi tagadás, egy kis sokkot kaptam, de azt tudtam, hogy barátnő vagy élettárs nem akarok lenni. Fontos volt nekem, hogy Tamás vállalja a kapcsolatunkat, és szerencsére ő is így gondolta. Szűk családi és baráti körben keltünk egybe egy kis faluban, ahol a férjem barátja volt az esemény anyakönyvvezetője. Mit mondhatnék még… Nekem a harmadik, neki a negyedik házassága

– tette hozzá.

„Az életünk hétköznapi: Tamás hajnalban kel, én egy óra múlva követem, és a reggelink mindig közös. A délelőtti óráim a háztartással telnek. Szeretek főzni, a férjem azt mondja, érdemes. Esténként elég sokáig fent vagyunk: a tévé vagy valami színházi előadás tart ébren bennünket, vagy éppen zenét hallgatunk, mert – hála istennek – a zenei ízlésünk azonos. Különös érzés fog el, amikor a férjem a tévés emlékeiről beszél. Annak idején, a rajongója voltam a műsorainak, képzelhetik, hogy reagáltam volna, ha akkor valaki azt mondja nekem, »na, ez a Vitray lesz a férjed!« Nem szégyellem az örömömet. Néha megköszönöm magamban, hogy a sorsom így alakult. Annál is inkább, hiszen nem rajtam múlott”  – mondta.

„Egy éve bármibe fogadtam volna, hogy nem nősülök. Biztos voltam benne, hogy a harmadik válásom után nekem egyedül a legjobb”

– tette hozzá a tévés. 

The post Vitray Tamás: „Bármibe fogadtam volna, hogy nem nősülök” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!