Völgyi Zsuzsi a kedveséről: Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt

2 napja ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Völgyi Zsuzsi és zenész kedvese, Kökény Tamás lassan három éve alkotnak egy párt. Noha az énekesnő ritkán beszél a szerelmi életéről, a hot! magazinnal most kivételt tett. Elárulta, hogy amikor párjával összejöttek, nem hitte volna, hogy ilyen hosszú kapcsolat lesz a kettejüké, ám máig boldogok.

Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe. Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak

idézte a Bors az énekesnőt, aki továbbra is egyedül neveli kislányát, Glóriát, akivel kettesben élnek.

Mint mondja, hármasban is vannak közös programjaik, de általában vagy a lányával, vagy a párjával vannak kettesben, és igyekeznek minőségi időt együtt tölteni.

Így Glória nem érzi azt, hogy Tomi »elveszi az anyukáját«. Nagyon odafigyelek, hogy minőségi időt töltsünk együtt. A nyaralást is úgy kell elképzelni nálunk, hogy nyaralunk kettesben Glóriával, majd Tomival is. Ez mind a hármunknak megfelel! Nem mondom, hogy könnyű egyedülálló édesanyának lenni, de élvezem minden pillanatát. Glória most volt elsős az általános iskolában, és minden képzeletemet felülmúlta, nagyon büszke vagyok rá

– tette hozzá.

Az énekesnőről legutóbb májusban írtunk, amikor az Eurovízióról fejtette ki a véleményét.

Kapcsolódó
Völgyi Zsuzsi az Eurovízióról: Minden, amit láttam, egy torz világrend alakulását mutatja
Szerinte már régóta nem a minőségi zene platformja a dalfesztivál, „de azért mégse kellene átcsapnia valamiféle sátánidéző rituálévá”. Különösen a finnek produkciója akasztotta ki az énekesnőt.

The post Völgyi Zsuzsi a kedveséről: Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!