Volt, hogy nyomozott a szerelme után Megyeri Csilla, sőt le is buktatta

1 óra ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mint arról beszámoltunk, celebdömpinggel indul Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2. évada szeptember 23-án. Többek között Megyeri Csilla is elfogadta a Játékmester, Árpa Attila meghívását, így ő is bizonyíthatja majd rátermettségét az élet-halál játékban. A műsorvezető úgy érzi, elemében van, amikor hazudhat, és mindenképpen szeretné kipróbálni magát Gyilkosként a játékban.

“Azért jöttem ebbe a műsorba, mert imádok hazudni. Szóval ne higgyétek el egy szavamat se soha, hogy ha velem találkoztok! ‘Elememben vagyok, hogy ha hazudozhatok össze-vissza” – árulta el mosolyogva a műsor honlapján megjelent miniinterjúban. 

Arról is beszélt, hogyan készült a műsorra: “Mint műfajt, szeretem a krimiket. (…) Az Árulókra úgy készültem, hogy végignéztem az előző évadot, aztán eszembe jutott, hogy van egy volt FBI ügynöknek egy nagyon jó könyve, az a címe, hogy Árulkodó jelek. A testbeszéd, a mimika lesznek majd az árulkodó jelek, nem pedig amiket majd mondanak. Úgyhogy ezzel a könyvvel készülök. (…) Abban biztos vagyok, hogy nagyon a komfortzónámon kívül leszek. Fogalmam sincs, mit fog ez kiváltani belőlem mentálisan. (…) Nem szeretnék az elején Gyilkos lenni, mert a Gyilkoson hatalmas nyomás és teher van. (…) Határozottnak kell lenni, okos mondatokat betanulok, amiket majd tudok használni a játék során. (…) Mindenképpen szeretném kipróbálni magam Gyilkosként, nagyon izgalmas tud lenni, ehhez viszont az elején felmérném, ki hogyan viselkedik, ki hogyan reagál. (…) Feladni bizonyára nem fogom, mert nem egy ilyen típus vagyok”.

Megyeri Csilla úgy véli, a nők sok esetben sokkal jobban nyomoznak, mint egy vadászkutya, sokkal jobban szimatolnak. Elmesélte, hogyan buktatta le egykori szerelmét női megérzésének köszönhetően: “Nem egy párkapcsolatomban van már arra példa, hogy nyomoztam a szerelmem után, sőt le is buktattam nagyon zsivány módon. Még az MSN-n volt a csettfelület és csináltam álprofilt, és az akkori szerelmem bedőlt a kamu hölgynek a profil alapján és lebukott”.

Bevallotta, ugyan imád pletykálni, de ha valaki megkéri, hogy tartsa meg a titkát, azt bizony akár a sírba is magával viszi. 

Kiemelt fotó forrása: RTL / Árulók – Gyilkosság a kastélyban – videó

The post Volt, hogy nyomozott a szerelme után Megyeri Csilla, sőt le is buktatta first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!