Weisz Fanni édesanyja imádja a leendő vejét: „Rögtön befogadtuk Gergőt”

2 napja ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mint arról beszámoltunk, Weisz Fannit eljegyezték, ráadásul hamarosan anyai örömök elé néz, boldogsága határtalan. És nem csak neki, hanem az édesanyjának is, aki szerint a lánya jobb társat nem is választhatott volna, a születendő kis unokájáért pedig nem lehet elég hálás.

 TV2 / Mokka - videó (2022.07.04.-i adás)

Weisz Fanni és az édesanyja – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2022.07.04.-i adás)

“Nem tudom elmondani, mennyire megkönnyebbültem, miután bemutatta a párját, Gergőt. Mondanom sem kell, rögtön befogadtuk. Egy végtelenül kedves, udvarias fiatalember, aki már tanul jelelni. Különben meg fantasztikusan megértik egymást nélküle is, Fanni jól olvas szájról. Szóval nagyon jó őket együtt látni’ – áradozott a BEST magazinnak a leendő vejéről Léránt Ágnes.

Fanni a Gergővel való megismerkedésükről vagy arról, mióta vannak együtt, nem szívesen beszél. De azt nem titkolja, ez élete egyik legszebb időszaka. Nemrég el is készült a Weisz család meseszép otthona, ahol három generáció él együtt – a nagyszülőket ugyanis tavaly felköltöztették Pécsről – sőt a születendő csöppséggel hamarosan már négy. Ugyan egy fedél alatt él a három generáció, de mindenkinek megvan a saját lakrésze, ahova el tud vonulni. „Négy bejárata van a háznak. Egy a szüleimnek, egy Fanniéknak, egy a fiamnak és egy nekem. Mondhatni, négy lakás egy házon belül”  – mesélte a leendő nagymama.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

 „Rögtön befogadtuk Gergőt”

The post Weisz Fanni édesanyja imádja a leendő vejét: „Rögtön befogadtuk Gergőt” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!