Zene, tánc és villamos? Naná! Hatalmas partit toltak a GTK-s egyetemisták a Pesa villamoson

1 óra ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Zene, tánc és villamos? Fura lehet ez egy mondaton belül, de nem Szegeden! A múlt héten ugyanis ismét a sárga Pesára pattantak fel a GTK-s egyetemisták, hogy miközben a villamos az utcákat rója, addig tolják a partit ezerrel!

Az egyetemtől megtudtuk, hogy immáron negyedik alkalommal szervezett Tram Party-t az SZTE GTK legdinamikusabban fejlődő hallgatói szervezete, az SZTE GM Club. “Négy évvel ezelőtt mi voltunk az elsők Magyarországon, akik kari keretek között megszervezték ezt az egyedülálló eseményt, és azóta is büszkén visszük tovább hagyományunkat. Ez a különleges rendezvény Szeged városának és az SZTE GTK-nak is egyedi büszkesége, hiszen itt valósult meg először kari keretek között az országban egy ilyen buli” – írták nekünk.

KÉT ÓRÁN ÁT SZELTE A VÁROST A PARTIVILLAMOS

De, hogy mi is az a villamosbuli? A villamosbuli, ahogy azt a neve is sugallja, egy zenés-táncos esemény, amelynek a Szegedi Közlekedési Társaság által biztosított PESA villamos szerelvény adott otthont, hiszen ez a fajta szerelvény elég széles és tágas ahhoz, hogy kényelmesen lehessen rajta bulizni. A Tram Party során a villamos körülbelül 2 órán át utazott a városban, a résztvevőkkel együtt.

HANGULATVILÁGÍTÁS ÉS JOERJUNIOR

A villamos hangulatvilágítással volt felszerelve, a zenéért idén már második alkalommal JoerJunior volt a felelős. Az eseményen résztvevők idén is nagyon élvezték a bulit. “Úgy érezzük, hogy minden évben, egyre felejthetetlenebb az esemény, és ez az, ami miatt minden energiánkat összeszedve, elhozzuk a villamosbulit a közgazdász hallgatóknak és munkatársaknak” – emelték ki. Az esemény október 16-án 19:00-kor az SZTE GTK Főépületében, egy Warm Up Party-val kezdődött, majd ezt követően a villamos 21:00-kor indult a REÖK-kel szembeni megállóból, a Dugonics térről, és 2 órán keresztül szelte a város sínpályáit. Az esemény nagyon jól sikerült, több mint 170 fő vett részt rajta!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!