Zsófi gazda kiakadt, Attila csomagolhatott

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Attila először Vivien gazda kérőjeként szerepelt a Házasodna a gazdában, de tőle végül saját akaratából távozott. Aztán az egyik múlt heti adásban ismét felbukkant, és arra kérte Nádai Anikót, hadd versenyezzen Zsófi gazda szívéért is.Zsófi gazda azonban nem díjazta Attila tettét.

Zsófi gazda kiakadt, Attila csomagolhatott

(Fotó: RTL)

Nem ismerem Vivient, de nyilván különböző karakterek vagyunk. Külsőre is totál különbözünk. Én csak ezt nem értem: ha nála érezted, hogy nem fogtok passzolni, akkor utána gondoltad, hogy akkor próbáljuk meg a Zsófit? Ha ló nincs, szamár is jó?

mondta Zsófi, aki egyre mérgesebb lett a szituációtól, de Attila nem hagyta annyiban, levelet írt Zsófinak, amiben újabb esélyt kért tőle. Reggelinél odaállt a gazda elé, hogy átadja irományát és elmondja: halaszthatatlan dolga van, ami miatt nem tudja nála tölteni a napot, estére ér vissza.

Az az igazság, hogy nagyon nincs mit gondolkodnom. Nagyon jól aludtam, jó kedvem van, amit szeretnék megtartani, úgyhogy ha már úgyis elmész, akkor megkérlek, hogy ne is gyere vissza – zárta rövidre Zsófi.

The post Zsófi gazda kiakadt, Attila csomagolhatott first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!