3 csillagjegy, aki rengeteget költ

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Némely csillagjegyek olyan remekül bánnak a pénzzel, hogy képesek amellett is spórolni, hogy néha-néha azért megajándékozzák magukat egy új pár cipővel, vagy a kedvenc sütijükkel. Mások azonban a majd csak a számlájukra érkező fizetésüket is elköltötték már fejben. Ők a zodiákusok Carrie Bradshaw-i: imádnak költekezni! A mottójuk pedig, akárcsak Carrie-nek:

„Oda teszem a pénzem, ahol látom is: a szekrényembe!”

Mutatjuk, kik ők!

Oroszlán

Az Oroszlán imád nagylábon élni. Ritkán mond nemet egy jó programra, és mindig mindenből a legjobbat akarja. Tehát, ha repjegyet vesz, nem ragaszkodik a fapados járatokhoz (de legalábbis tuti kifizeti a plusz pénzt egy nagy lábterű helyért), vagy ha vacsorázni megy, a legmenőbb helyekre foglal.

Nem ismer korlátokat, ha önmaga kényeztetéséről van szó: soha nem fogod rajtakapni, hogy otthon vágja a frufruját, vagy lakkozza a körmeit. Inkább költ a külsejére, és helyet foglal a körmösnél, a fodrásznál vagy a pillásnál. És igen, kifizeti a legdrágább arckezeléseket is.

Szex és New York

Fotó: HBO

Skorpió

Ha a Skorpió az élet más területén egyébként jellemző vonalas gondolkodását a pénzügyeinél is alkalmazná, financiálisan az egyik legerősebb csillagjegy lehetne belőle. Csakhogy sajnos könnyen megcsúszik, és kimaxolja inkább a hitelkártyáját. Ő az a tipikus ember, aki végeláthatatlan online shoppingolásokat tart, és költi a nem létező pénzét a kosarában egyre csak gyűlő dolgokra.

Emellett szívesen enged a vágyainak is: ha meglát valamit, ami megtetszik neki, azt azonnal megveszi. Éppen ezért kajára is rengeteget költ. Ha megkívánta a pad thait vagy a pizzát, megrendeli. Akkor is, ha amúgy tele van a hűtője.

Nyilas

A Nyilas sajnos szintén hajlamos a túlköltekezésre, mivel az „előbb cselekszik, utána gondolkozik” – mentalitás jellemzi az életvitelét. Tehát bármikor, gondolkodás nélkül érinti a kártyáját a terminálhoz úgy, hogy közben figyelemre sem méltatja a bankszámláján figyelő összeget. Egy Nyilast onnan ismerhetsz fel, hogy házhozszállításon él, vagy épp last-minute utazást szervez.

Nem a pénzügyi biztonság az elsődleges szempont az életében, ez ugyanis csak korlátozná őt abban, hogy teljesen megélje és élvezze az életet. Minek üljön egy kincsesládán haláláig, ha minden utolsó forintját elköltheti még az életben?!

via

The post 3 csillagjegy, aki rengeteget költ first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!